دندان طمع غرب را کشیده‌ایم و بیش‌ترین فشارها را از سوی جامعه بین‌الملل احساس می‌کنیم

دکتر بختیاری عنوان کرد:

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز، گفت: امروز در مقطعی هستیم که دندان طمع تمامیت‌خواه غرب را کشیده‌ایم و جریان تکفیری که منشأ آن غرب است را به زمین زده‌ایم اما در همین زمان بیش‌ترین فشار را از سوی جامعه بین‌الملل احساس می‌کنیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر علی بختیاری در آیین گرامی داشت سالروز آزادسازی خرمشهر که امروز دوشنبه 31 اردیبهشت ماه در دانشکده علوم برگزار شد، با تبریک سالروز فتح خرمشهر، اظهار کرد: خرمشهر در دوران دفاع مقدس همواره نقطه استراتژیک بود زیرا ورود آزادانه ما را از طریق اروندرود به خلیج فارس میسر می‌کرد؛ فتح خرمشهر در اصل پذیرفتن شکست صدام بود.

وی افزود: به همین دلیل شهید ولی‌الله فلاحیان در روزهای ابتدایی جنگ در مصاحبه‌ای گفتند ممکن است ارتش عراق در روزهای ابتدایی به توفیقاتی دست یابد اما یقیناً در این نبرد شکست خواهد خورد.

این جانباز و فرمانده دوران هشت سال دفاع مقدس، ادامه داد: هم برای ما و هم برای دشمن، خرمشهر نقطه عطف محسوب می‌شد و آزادسازی خرمشهر یکی از طولانی‌ترین عملیات‌ها بود.

بختیاری، تصریح کرد: عملیات آزادسازی خرمشهر 26 اردیبهشت‌ماه آغاز و سوم خردادماه با تلاش ارتش و سپاه به پایان رسید؛ در این برنامه باید از فرصت استفاده شود و بررسی کنیم از این رویداد مهم چه توشه‌ای داریم.

وی، اظهار کرد: فتح خرمشهر بسیار باارزش بود و موجب خشنودی امام خمینی(ره) گردید. پس‌ازاین پیروزی فضای بین‌الملل علیه کشور ما شد و صدام اعلام کرد حاضر به صلح است؛ در کشور نیز دو دیدگاه وجود داشت و نتیجه این شد که هیچ تضمینی درباره این ادعای کشور عراق وجود ندارد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی اهواز، بیان کرد: در آن زمان فقط با یک شیوه توانستیم به توفیق برسیم و اینکه بر توانایی‌های خود تکیه کردیم. بسیاری از کسانی که اعتقاد داشتند باید صلح شود پس از تصمیم امام دیگر دراین‌باره سخنی نگفتند.

بختیاری، اظهار کرد:از روزی که انقلاب اسلامی ایران منجر به حاکمیت جمهوری اسلامی شد، هیچ دولتی در ایران هرگز به ایالات‌متحده و غرب اعتماد نداشته است.

دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز نیز، بیان کرد: هرچه داریم از شهدا و خانواده‌های شهدا و ایثارگران است و امیدواریم روزی بتوانیم تمامی زحمات آن‌ها را جبران نماییم.

در پایان این آیین از مدرسین سلسه کارگاه های آموزشی اداره امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه شهید چمران اهواز و همچنین دانشجوهای برتر جشنواره قرآنی و سلسله کارگاه های خلاقیت، چگونه دانشجوی جرات مندی باشیم، یک قدم تا نقاش شدن، ویترای و دوره کامپیوتری ICDL ، تقدیر شد.