دعوت رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز به حضور اقشار مختلف در راهپیمایی 22 بهمن

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در پیامی از اقشار مختلف مردم خصوصاً جامعه دانشگاهی استان خواست در

راهپیمایی باشکوه 22 بهمن حضوری پرشور داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در متن پیام دکتر غلامحسین خواجه، آمده است:

انقلاب ایران، که با الهام از مکتب حیات‌بخش اسلام و مشارکت اقشار مختلف مردم از طبقات مختلف در سال 1357 به ثمر نشست، موجب تحول در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی گردید.

ایران همواره به دلیل داشتن شرایط استراتژیک مورد طمع استعمار و کشورهای امپریالیست بوده است؛ اما آغاز مبارزات مردم ایران علیه این سلطه گری خصوصاً از سوی غربی‌ها ریشه‌ای دیرینه دارد که پس از طی چندین سال مبارزات به رهبری امام خمینی(ره) رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ایران، به سرانجام رسید.

رستاخیز انقلاب اسلامی علاوه بر دستاوردهای گسترده و بی‌شمار داخلی درگذر زمان توانست گسترده‌ی مرزهای جغرافیایی را درنوردیده و در پهنه‌ای بسیار وسیع، نظام سیاسی و فرهنگی دیگر کشورها را دست‌خوش تغییر و تحول نماید و به مانند الگویی ممتاز پیش روی راه ملت‌های آزادی‌خواه و استقلال‌طلب قرار دارد.

ایام شکوهمند دهه فجر در سابقه و پیشینه تاریخی ایران، تجلی شکوه حماسه مردمی است که سعی نمودند در حیات سیاسی خود با ایجاد مسیری نو تحولی شگرف را ایجاد کنند که این تحول برگرفته از قدرت ملت بود.

بزرگداشت این ایام فرخنده افزون بر آنکه نمایش حرکت وحدت بخشی است که آحاد جامعه را به سوی انسجام، یکپارچگی و یکرنگی فرامی‌خواند، جریانی برای تقویت و استحکام پایه‌های انقلاب و اقتدار، عزت و عظمت ملت ایران است.

در آستانه ورود به چهل‌سالگی انقلاب اسلامی به روح متعالی بزرگ معمار انقلاب اسلامی ایران امام خمینی(ره)، شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس درود می‌فرستم و از تمامی دانشگاهیان که همواره پاسدار و نگهبان انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن بوده‌اند برای شرکت در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن دعوت به عمل می‌آید.