درخشش دانشجویان شهید چمران اهواز در المپیاد علمی کشور

دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی سراسر کشور با غلبه بر رقیبان علمی خود خوش درخشیدند.

مدیر دفتر حفظ و هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز در این باره اظهار داشت: در مرحله نهایی المپیاد که 21 تا 24 تیرماه امسال برگزار شد، محمد آذرباد از دانشگاه شهید چمران در رشته آمار مقام اول کشوری را از آن خود کرد.

دکتر حسین نجف زاده افزود: محمد آذرباد که در قطب 5 کشوری مقام اول را کسب کرده بود، در آزمون با برگزیدگان دیگر قطب‌ها از سراسر کشور، موفق به کسب مقام نخست شد.

وی ادامه داد: همچنین زهرا نبی قهفرخی در رشته کشاورزی- زراعت در قطب 5 کشوری مقام پنجم را کسب کرده بود که در مرحله نهایی المپیاد، موفق شد رتبه 9 کشوری را در این رشته از آن خود نماید.

دکتر نجف زاده خاطرنشان کرد: در شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویی از کل دانشجویان شهید چمران شرکت کننده، 5 نفر به مرحله کشوری راه یافتند که اینک دو نفر آنها موفق به کسب مقام‌های فوق شد‌ه‌اند.

مدیر دفتر حفظ و هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه از 5 نفر پذیرفته شده در مرحله اول المپیاد با اهدای هدایا و لوح تقدیر تجلیل به عمل آمده است، تصریح کرد: از محمد آذرباد و زهرا نبی قهفرخی که در مرحله پایانی المپیاد موفقیت کسب کرده‌اند در اولین مراسم رسمی دانشگاه با حضور اعضای هیئت رئیسه سپاسگزاری و تجلیل خواهد شد.

وی یادآور شد: افراد نامبرده، دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه شهید چمران بودند.

به گفته این مقام مسئول، نفرات اول تا سوم المپیاد علمی دانشجویی در هر رشته از امتیازات بنیاد ملی نخبگان بهره مند خواهند شد و بدون شرکت در آزمون کنکور، به مرحله کارشناسی ارشد راه خواهند یافت.

گفتنی است دانشگاه‌های کشور در 5 قطب تقسیم بندی شده‌اند که دانشگاه‌های خوزستان به همراه دانشگا‌ه‌های استان‌های اصفهان، چهارمحال وبختیاری، ایلام،  قم،  و مرکزی و خوزستان (به مرکزیت دانشگاه اصفهان)  در قطب 5 کشوری قرار دارد.