درخشش خبرنگار ایسنا خوزستان در جشنواره خبرنگاران وزارت علوم

خانم مریم سبحانی فرد خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) خوزستان در سومین جشنواره برترین خبرنگاران حوزه وزارت علوم تحقیقات و فناوری خوش درخشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در سومین جشنواره برترین خبرنگاران حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که روز سه شنبه، 15شهریور ماه در تالار شهید مطهری دانشگاه تربیت مدرس تهران با حضور دکتر کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد از برترین خبرنگاران در بخش‌های خبر، تیتر، گزارش، مصاحبه، مقاله، تحلیل و تفسیر، با اهدای لوح تقدیر، تندیس جشنواره و هدایایی تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم از مریم سبحانی فرد خبرنگار سرویس علمی آموزشی ایسنای خوزستان برای کسب عنوان دوم در بخش خبر این جشنواره توسط وزیر علوم تحقیقات وفناوری تجلیل به عمل آمد.

خانم سبحانی فرد دانشجوی رشته ریاضی، از خبرنگاران فعال استان در بخش علمی آموزشی بوده که در زمینه تولید و پوشش اخبار دانشگاه شهید چمران اهواز به شایستگی فعالیت نموده و آثار خبری و گزارش‌های متعددی در این زمینه تولید و منتشر کرده است.