درباره حضور زنان در اجتماع قطعاً دچار افراط و تفریط شده‌ایم

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعت نفت با اشاره به حضور اجتماعی زنان، گفت: در این مسئله قطعاً دچار افراط و تفریط هستیم؛ از سویی هرگونه حضور اجتماعی زنان نفی و مردود می‌شود و از سوی دیگر فعالیت‌های زنان در حوزه امور اجتماعی بدون در نظر گرفتن جایگاه، طبع و کارکرد زنانه تعریف می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، حجت‌الاسلام و المسلمین جعفر علوی کیا امروز 23 اسفندماه در آیینی به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) که در دانشکده اقتصاد برگزار شد، اظهار کرد: این مسئله باید اصلاح شود و جای اصلاح آن نیز در دانشگاه‌ها است؛ مطرح می‌کنیم که الگوی ما حضرت زهرا (س) است اما آیا دراین‌باره تحقیق کرده‌ایم؟ ایشان نیز در مسائل اجتماعی حضور داشتند اما این حضور بی‌قید و شرط نبوده است.

وی عنوان کرد: محور آرامش در خانواده زنان هستند و خداوند بر این مسئله تأکید نموده است؛ زنی که در خانه محور آرامش است الآن در جامعه از بابت این کارکرد احساس خوشایندی ندارد و جزو آمار بیکاران محسوب می‌شود.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعت نفت، افزود: کسانی که زنان را در پستوی خانه پنهان می‌کنند هم به جامعه خیانت می‌کنند؛ مقام معظم رهبری در سخنان خود زمانی که از مادرشان صبحت می‌کنند می‌فرمایند ما کودک بودیم و ایشان برای ما حافظ می‌خواند غیرازاینکه قرآن را نیز با صدای زیبایی می‌خواندند و از مسائل روز اجتماعی نیز صحبت می‌کردند. مادری که از امور اجتماعی بی‌خبر باشد نمی‌تواند انسان‌های اثرگذاری تربیت کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علوی کیا، ادامه داد: جوامعی که زنان را در پستوی خانه نگاه می‌دارد نمی‌تواند بالغ شده و پیشرفت کند؛ اما اگر برای این معنا به سوی خالی کردن خانه‌ها از زنان برویم مشکلاتی نیز دربر خواهد داشت.

وی گفت: آیا اسلام با کار اجتماعی زنان مخالف است؟ قطعاً این‌طور نیست. در فرمایشات صریح حضرت زهرا(س) مهم‌ترین و بهترین کار و نقش زن، نقش خانه‌داری است .

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعت نفت، اظهار کرد: باید زنانی که هم در خانه و هم در جامعه نقشی فعال دارند موردتقدیر قرار گیرند. زنان توانمند در این زمینه کم نیستند.

در ادامه نیز دکتر سکینه شاهی مشاور رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در امور بانوان و خانواده به ارائه گزارشی از برنامه‌های این دفتر پرداخت و افزود: خوشبختانه با همکاری‌های صورت گرفته در مجموعه مدیریتی دانشگاه توانستیم برنامه‌های خوبی ازجمله کارگاه‌های آموزشی برای بانوان شاغل دانشگاه برگزار نماییم.

وی افزود: خوشبختانه یکی از سیاست‌های دولت دکتر روحانی استفاده از بانوان توانا در بخش‌های مدیریتی است و امیدواریم بانوان توانای دانشگاه بتوانند با نشان دادن شایستگی‌های خود به مدارج بالای مدیریتی برسند.