دانشگاه شهید چمران اهواز میزبان 7 کارگاه آموزشی در هفته پژوهش و فناوری

در هفته پژوهش و فناوری 7 کارگاه آموزشی با موضوعات مختلف در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می‌شود.

دبیر کمیته علمی ستاد هفته پژوهش وفناوری در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز در این باره اظهارداشت: از 22 تا 28 آذرماه همزمان با هفته پژوهش و فناوری این سمینارها با موضوعات مرتبط با مسائل روز و مورد نیاز جامعه و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها توسط اساتید ارائه می‌گردد.

دکتر رحیم حاجی حاجیکلایی افزود: در نخستین روز هفته پژوهش و فناوری سمینار آموزشی با عنوان «سرطان؛ تشخیص، درمان و پیشگیری» توسط دکتر پدرام فوق تخصص خون وسرطان، دکتر حسینی انکولوژیست، دکتر حیدری دکترای تغذیه، دکتر طلایی زاده جراح عمومی، دکتر ناطقی فوق تخصص خون وسرطان ودکتر حاجیان فوق تخصص گوارش ساعت18 در دانشکده کشاورزی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه در دومین روز این هفته دو کارگاه برگزار می‌شود، ادامه داد: ساعت10 تا12 در کتابخانه مرکزی دانشگاه سمیناری با عنوان بهینه سازی تدریس کلاس با استفاده از رسانه‌های آموزشی (ویژه اعضای هیئت علمی) توسط دکتر سید عباس رضوی عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی ارائه خواهد شد و در ساعت 18 همان روز (چهارشنبه) در دانشکده کشاورزی کارگاه دیگری با عنوان «ازدواج خوب کنید، خوب زندگی کنید» توسط دکتر رضا خجسته مهر عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی برای همه علاقه مندان برگزار خواهد گردید.

مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در سومین روز هفته پژوهش (پنجشنبه 24 آذرماه) آمفی تئاتردانشکده کشاورزی درساعت 18 میزبان کارگاهی با عنوان «زبان شناختی قرآن کریم» توسط دکتر شکیب انصاری عضو هیئت علمی دانشکده الهیات خواهد بود.

به گفته دکتر حاجیکلایی، سمینار «اصول طراحی و تولید برنامه رایانه‌ای برای استفاده در کلاس» توسط دکتر خلیفه عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی در روز شنبه ساعت 10 تا 12 و سمینار «اصول طراحی و ایجاد وبلاگ‌ها» در روز یکشنبه 27 آذرماه ساعت 10 تا 12 در کتابخانه مرکزی دانشگاه توسط محمد حسن عظیمی دیگر عضو هیئت علمی دانشکده علوم تربیتی از جمله برنامه‌های روزهای  پنجم و ششم هفته پژوهش و فناوری در سال جاری به شمار می‌رود.

وی افزود: در آخرین روز هفته پژوهش و فناوری کارگاهی با عنوان «تجاری سازی فناوری» توسط دکترمحمد شیخ زین الدین رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان از ساعت10 تا 12 در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی برگزارخواهد شد.