دانشگاه شهید چمران اهواز میزبان همایش ملی شیمی و محیط زیست

پنجمین همایش ملی شیمی و محیط زیست به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز و با همکاری انجمن شیمی ایران از 30 آذر تا 2 دی ماه برگزار می‌گردد.

دکتر آرش مراد زادگان دبیر سمینار شیمی و محیط زیست در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه شهید چمران به عنوان میزبان پنجمین همایش ملی شیمی و محیط زیست امید دارد تا در سال جهانی شیمی بتواند بستر مناسبی را برای همفکری و مشارکت علمی استادان، پژوهشگران، مدیران، دانشجویان، صاحبان صنایع و تمامی علاقه‌مندان به محیط زیست  با تاکید بر علوم و روش‌های نوین در بررسی مسائل زیست محیطی فراهم آورد.

وی محورهای همایش را روش‌های نوین ارزیابی آلاینده‌های شیمیایی محیط زیست،  شیوه‌های کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، مدیریت و کنترل پسماندهای صنعتی،  بازیافت شیمیایی پسماندهای آلاینده محیط زیست، شیمی آلاینده‌های محیط زیست، شیمی سبز ( بررسی و معرفی فرآیندهای شیمیایی سازگار با محیط زیست)، بررسی مشکلات زیست محیطی صنایع شیمیایی و مدیریت آنها، مدیریت پسماند‌های آزمایشگاه‌های شیمی، بررسی تطبیقی استانداردهای محیط زیست و آلاینده‌های شیمیایی، آب ، خاک و هوا عنوان کرد.

مدیر گروه شیمی دانشکده علوم تصریح کرد: فرصت واریز وجه ثبت نام و شرکت در سمینار تا پایان وقت اداری چهارشنبه 25 آبان ماه تمدید شده است.

گفتنی است گروه شیمی یکی از فعال‌ترین گروه‌های تحصیلی دانشکده علوم دانشگاه شهید چمران اهواز بوده که تاریخچة آن به سال‌های 1347 و 1348 باز می‌گردد. هم اکنون بخش شیمی علاوه بر کارشناسی در دو گرایش (محض و کاربردی)، در دوره‌های کارشناسی ارشد (آلی، معدنی، تجزیه، شیمی فیزیک و شیمی پلیمر) و دکتری شیمی (آلی، معدنی ، تجزیه و شیمی فیزیک) دانشجو دارد.