دانشگاهیان شهید چمران اهواز در اقدامی نمادین با دوچرخه به محل کار رفتند

همزمان با برگزاری هفته مدیریت سبز در دانشگاه شهید چمران اهواز، کارکنان و اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه در روز بدون خودرو، با دوچرخه به محل کار رفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این اقدام در راستای کاهش آلاینده‌های محیطی و حفظ سلامت فردی و محیط‌زیست امروز یک‌شنبه 13 اسفندماه از محل کوی استادان آغاز و تا ساختمان اداری و دانشکده‌ها ادامه داشت.

گفتنی است هفته مدیریت سبز در دانشگاه شهید چمران اهواز از روز گذشته 12 اسفندماه آغاز شد و تا 16 همین ماه با برگزاری برنامه‌های مختلف ازجمله کارگاه‌های آموزشی ادامه دارد.

همچنین روز گذشته نمایشگاه هفته مدیریت سبز با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز در سرسرای دانشکده علوم، گشایش یافت.

پاک‌سازی محوطه دانشکده‌ها، طرح جامع نهال‌کاری در خوابگاه‌های دانشجویی، دانشکده‌ها و... از دیگر برنامه‌های این هفته در دانشگاه است.