بازگشت به صفحه کامل

دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز در ترکیب نهایی تیم ملی ووشو دانشجویان کشور قرار گرفت

زهره شهپری دانشجوی دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز در وزن منهای 60کیلوگرم بخش ساندای دختران، عضو تیم ملی ووشو دانشجویان کشور شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، از سوی کادر فنی تیم ووشو دانشجویان ترکیب نهایی ورزشکاران دختر و پسر نهایی رشته ساندا برای شرکت در مسابقات دانشجویان جهان اعلام شد که این دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز توانست به عضویت تیم ملی کشورمان درآید.

دومین دوره مسابقات ووشو دانشجویان جهان 11 تا 14 مردادماه امسال در ماکائو کشور چین برگزار می‌شود.

دانشگاه شهید چمران اهواز کسب این موفقیت را به زهره شهپری، جامعه دانشگاهی استان و تمامی کسانی که برای پیشرفت وی تلاش نمودند، تبریک می‌گوید.