بازگشت به صفحه کامل

دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز جواز حضور در مسابقات جهانی دانشجویان را به دست آورد

رسول گرمسیری دانشجوی دانشگاه شهید چمران اهواز با کسب عنوان قهرمانی وزن ۷۷کیلوگرم مرحله نهایی کشتی فرنگی دانشجویان کشور، جواز حضور در مسابقات جهانی دانشجویان در کشور برزیل را به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، تیم پسران این دانشگاه در 13 رشته ورزشی هندبال، والیبال، بسکتبال، تنیس، بدمینتون، شنا، تکواندو، جودو، دو و میدانی، کشتی آزاد، کشتی فرنگی، کاراته و شطرنج این دوره از مسابقات حضور یافته است.

گفتنی است کاروان اعزامی تیم پسران دانشگاه شهید چمران اهواز به چهاردهمین المپیاد ورزشی در شهر شیراز شامل ۷۲ ورزشکار و  ۲۵ سرپرست و مربی می‌باشد.

دانشگاه شهید چمران اهواز کسب مدال رسول گرمسیری را به جامعه دانشگاهی استان خوزستان تبریک گفته و برای وی آرزوی موفقیت هرچه بیشتر در مسابقات جهانی کشور برزیل را دارد.