بازگشت به صفحه کامل

حضور کاروان ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز در چهاردهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان کشور

المپیادفرهنگی ورزشی دانشجویان سراسرکشور از امروز پنج شنبه به میزبانی دانشگاه شیراز در حال برگزاری است که کاروان ورزشی دانشگاه شهیدچمران اهواز دربخش دختران با ۸۱ ورزشکار، مربی و سرپرست ، راهی این مسابقات شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، پذیرش تیم ها از ۲۷ تیرماه آغاز شده و آخرین روز مسابقات و خروج تیم های دختران تاریخ ۵ مردادماه می باشد.
دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش دختران در رشته های تنیس روی میز، والیبال، بدمینتون، تکواندو، کاراته، شطرنج، تیراندازی، دوومیدانی، هندبال و کاراته سهمیه حضور در این رویداد را کسب کرد.
باتوجه به این موضوع که المپیادهای فرهنگی ورزشی هر دو سال یکمرتبه برگزارمیگردد دانشگاه شهیدچمران اهواز نسبت به دوسال قبل از لحاظ تعداد نفرات و تعداد تیم های شرکت کننده  پیشرفت قابل قبولی داشته است.