حضور پارک علم وفناوری خوزستان در جشنواره علم تا عمل

رئیس پارک علم وفناوری خوزستان از ارائه 58 طرح از شرکت‌های دانش بنیان و دیگر دستگاه‌های اجرایی برای شرکت در جشنواره علم تا عمل خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر بابک مختاری در شورای آموزش، پژوهش و فناوری خوزستان زمان برپایی این نمایشگاه را از 13 تا 17 شهریور ماه در مصلی امام خمینی (ره) تهران عنوان کرد و اظهار داشت: خوزستان جزو استان‌هایی است که بیشترین طرح‌های تحقیقاتی خود را در این نمایشگاه ارائه می‌دهد.

وی تصریح کرد: استان‌ها با 30، 40 یا 60 طرح متناسب با توانمندی‌شان در جشنواره علم تا عمل دعوت شده‌اند که استان خوزستان در این جشنواره 58 طرح خود را ارائه می‌دهد.

دکتر مختاری ادامه داد: شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری خوزستان با 18 طرح بیشترین طرح‌های ارائه شده در این جشنواره را دارند و پس از آن، سازمان‌هایی همچون آب و برق خوزستان، شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، حفاری، پتروشیمی، آب و فاضلاب، آموزش وپرورش و ..... قرار دارند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان کرد: گسترش و تعمیق همکاری و تعامل بین مرکز استان‌ها به‌ویژه دفاتر نخبگان، پارک علم و فناوری، کارگروه پژوهشی نوآوری، شرکت‌های دانش‌بنیان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اصلی‌ترین هدف و رویکرد برگزاری جشنواره و نمایشگاه علم تا عمل است.

به گفته وی، طرح‌هایی در این نمایشگاه و جشنواره ملی علم تا عمل ارائه می‌شود که به مرحله اجرا و تجاری سازی رسیده است.

دکتر مختاری گفت: جشنواره علم تا عمل یکی ازگام‌هایی است که برای تحقق شعار جهاد اقتصادی برداشته شده است و با شعار تجاری سازی، محور توسعه خلاق از13 تا17 شهریور ماه  در مصلی تهران برگزار خواهد شد.

وی دیگر اهداف این جشنواره را ارج نهادن به مقام شامخ فناوران،‌ پژوهشگران، مخترعان و نوآوران برتر در عرصه ملی از طریق شناسایی و معرفی طرح‌های فناورانه برتر در زمینه‌های مختلف علمی، ‌فناوری و صنعتی، فراهم آوردن زمینه‌های لازم برای توسعه و تعمیق همکاری علمی و فناوری بین مراکز علمی، ‌صنعتی و فناوری کشور، بررسی راهکارهای مناسب،‌ سهل و ممکن در راستای تجاری سازی دستاوردهای علمی و فناوری و ارائه دستاوردهای حاصل از تجاری سازی نتایج حاصل از فناوری و نوآوری عنوان کرد.