حضور دانشگاه شهید چمران اهواز در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

رئیس اداره چاپ و انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز از حضور این دانشگاه در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، خبر داد.

علی شفیعی سرارودی دراین‌باره در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: دانشگاه در این دوره از نمایشگاه با 150 عنوان کتاب حضور خواهد داشت که از این تعداد 13 عنوان چاپ نخست می‌باشد که سال قبل در دانشگاه منتشرشده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 3 هزار جلد کتاب از دانشگاه شهید چمران اهواز در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ارائه می‌شود، بیان کرد: تمامی این کتاب‌ها شامل فارسی و لاتین در انتشارات دانشگاه به چاپ رسیده است.

رئیس اداره چاپ و انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز،  در خصوص فعالیت‌هایی که به صورت مجازی در این دوره ارائه می‌شود، افزود: انتشارات دانشگاه از طریق شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام  فعالیت خواهد داشت و کتاب‌های منتشره علاوه بر مراکز پخش و فروش در سطح کشور به صورت سفارش پستی نیز ارسال می‌شوند.

شفیعی، ادامه داد: همچنین نسخه آزمایشی اپلیکیشن انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز نیز تهیه‌شده که در اولین جلسه نمایشگاه کتاب در دانشگاه موردبررسی قرار گرفت و در سی یکمین نمایشگاه کتاب تهران از طریق نرم‌افزار بازار و گوگل پلی قابل دانلود است.

وی عنوان کرد: این نمایشگاه‌ از 12 تا 22 اردیبهشت‌ماه در محل مصلای امام خمینی(ره) تهران دایر است و علاقه‌مندان می‌توانند از غرفه دانشگاه شهید چمران اهواز واقع در ضلع جنوب شرقی شبستان- سالن ناشران دانشگاهی دیدار کنند.

رئیس اداره چاپ و انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز، در پایان از تلاش‌های دکتر خواجه رئیس دانشگاه، دکتر فرازمند معاون اداری و مالی و دکتر حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه برای حمایت‌های انجام‌شده در برپایی نمایشگاه کتاب این دانشگاه در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، تقدیر کرد.

برای شرکت در سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تاکنون 2500 ناشر داخلی و 110 ناشر عرب و لاتین ثبت‌نام کرده‌اند.

با توجه به بهره‌برداری از رواق‌های شرقی و غربی برای نخستین بار در نمایشگاه امسال، ناشران خارجی در طبقه منهای یک رواق شرقی، ناشران کودک در طبقه همکف و صحن هم‌سطح، ناشران آموزشی در طبقه همکف رواق غربی و ناشران داخلی به مانند سال‌های پیشین در شبستان مستقر خواهند بود .

همچنین غرفه ناشران دانشگاهی در جنوب شبستان (ضلع شرقی خیابان قنبرزاده) برپا خواهد شد .

جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در خصوص نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران می‌توانید به آدرس  https://www.tibf.ir مراجعه فرمایید.