حضور دانشگاه شهید چمران اهواز در سومین اجلاس Eurie 2018

دانشگاه شهید چمران اهواز در سومین اجلاس
Eurie 2018 در کشور ترکیه شرکت کرد و در نمایشگاه این اجلاس نیز به معرفی توانمندی‌های خود پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دراین‌باره دکتر کریم لویمی مطلق مدیر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه، گفت: اجلاس Eurie 2018 محلی برای تبادل‌نظر و گفت و گوی وابستگان به آموزش بین‌المللی است و به شناسایی سایر بخش‌های دنیا با پتانسیل عظیم منطقه اوراسیا کمک می‌کند.

وی افزود: مشخصه برجسته این اجلاس سالانه، برپایی نمایشگاه و کنفرانس است که برای گسترش دانش، شبکه‌های ارتباطی و فرصت‌های همکاری در میان شرکت‌کنندگان تدارک دیده‌شده است.

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه، عنوان کرد: این اجلاس برای سومین بار در شهر استانبول ترکیه از تاریخ 25-27 بهمن‌ماه برگزار شد که ازجمله مسائل مهم می‌توان به Brexit و تأثیر آن بر روی روند جابه‌جایی دانشجویان، تمایلات ضد مهاجرتی در حال رشد در بسیاری از کشورها که ویزاهای دولتی و سیاست‌های مهاجرتی نسبت به دانشجویان بین‌الملل را تحت تأثیر قرار می‌دهند، اشاره کرد.

لویمی مطلق، ادامه داد: در این اجلاس از کشور ایران نیز دانشگاه‌های شهید چمران اهواز، تهران، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، علوم پزشکی تهران، تربیت مدرس، بوعلی سینا همدان، تبریز، الزهرا، مازندران، خوارزمی، موسسه آموزش عالی شاندیز مشهد و دانشگاه ادیان و مذاهب حضور داشتند که برای هر یک از این دانشگاه‌ها غرفه‌ای در نظر گرفته‌شده بود.

وی با اشاره به اینکه در این اجلاس حدود سه هزار نفر از 360 دانشگاه دنیا شرکت کردند، گفت: همچنین در حاشیه نمایشگاه اجلاس نشست‌هایی میان نمایندگان دانشگاه‌های ایرانی و دانشگاه‌های ترکیه برگزار شد. در روز نخست برگزاری این نمایشگاه نیز رایزن فرهنگی ایران در ترکیه و وزیر علوم مالزی از غرفه دانشگاه شهید چمران اهواز، بازدید کردند.

مدیر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه شهید چمران اهواز، در خصوص کارگاه‌های برگزارشده در این اجلاس گفت: درک بین‌المللی سازی فراتر از دفاتر روابط بین‌الملل و برنامه اراسموس، روندهای حال حاضر و پیشرو در زمینه عرضه و تقاضا برای آموزش عالی در اوراسیا: داده‌های بزرگ و بهترین روش‌ها، اثر برنامه‌های مرتبط با جوانان و آموزش‌های غیررسمی بر اراسموس پلاس، نشست دانشگاه‌های کشورهای عربی و ترکیه، سمپوزیوم گفتگوهای هنر و طراحی و رویداد شبکه‌سازی میان دانشگاه‌های ایران و ترکیه ازجمله این کارگاه‌ها است.