حضور دانشگاه شهید چمران اهواز در دومین نمایشگاه بین‌المللی دانشگاه‌ها در ترکیه

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز از حضور این دانشگاه در دومین نمایشگاه بین‌المللی دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشور ترکیه خبر داد.

دکتر حسن مروتی در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه در این باره اظهارداشت: با توجه به پیشرفت‌های شگرف علمی ایران در دو دهه اخیر حضور در نمایشگاه‌های علمی در کشورهای مختلف به ویژه کشورهایی که با ایران اسلامی مشترکات فرهنگی دارند؛ در تبادل علم بین دانشمندان این کشورها  و همکاری مشترک نقش تعیین کننده‌ای دارد.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های علمی دانشگاه شهید چمران اهواز با توجه به مزیت‌های نسبی استان خوزستان بسیار بالا بوده که باید از این ظرفیت‌ها نهایت استفاده را برد.

دکتر مروتی به برگزاری دومین نمایشگاه بین المللی دانشگاه‌های ایران در کشور ترکیه اشاره کرد و یادآور شد: این نمایشگاه بزرگ که دومین نمایشگاه از نوع خود به شمار می‌رود؛ با هدف عرضه توانمندی‌های علمی و آموزشی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی، فرهنگی، هنری، انتشاراتی و فناوری بین دو کشور از 31 شهریور تا 3 مهرماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی استانبول برپا می‌شود.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز فراهم آوردن فضای علمی به منظور همفکری و هم افزایی نخبگان و دانشمندان دو کشور در حوزه فعالیت‌های مشترک علمی را از دیگر رویکردهای این نمایشگاه عنوان کرد و افزود: افزایش ظرفیت آموزش عالی کشور از طریق ایجاد زمینه ادامه تحصیل دانشجویان در دوره‌های آموزشی، ایجاد بستر مناسب برای تبادل دانش و تجربه میان دانشگاه‌ها و مؤسسات دو کشور از جمله این رویکردهاست.