حضور دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران در راهپیمایی یوم ا...13 آبان

جامعه دانشگاهیان دانشگاه شهید چمران اهواز همراه با دیگر آحاد مردم سرافراز استان خوزستان در راهپیمایی 13 آبان شرکت کردند و ابهت پوشالی استکبار و در راس آن آمریکای جهانخوار را درهم شکستند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، اعضای هیئت رئیسه، مدیران، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه با گرامیداشت 13 آبان که تبلور بینش، آگاهی و پیشگامی دانش‌آموزان و دانشجویان در عرصه مبارزه با استکبار جهانی و بیدادگری است، همچون گذشته، همگام با اقشار مختلف مردم آگاه، وفادار و قدرشناس ایران، در مراسم راهپیمایی حضوری فراگیر و گسترده از خود به یادگار گذاشتند.

جامعه دانشگاهی دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور پرشور خود در راهپیمایی یوم ا... 13 آبان، ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی ابراز داشتند ودر پایان راهپیمایی نیز در نماز باشکوه و دشمن شکن جمعه شرکت نمودند.

در مصلی مهدیه اهواز پس از اتمام راهپیمایی‏، فلاحی مدیر کل آموزش و پرورش خوزستان پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز 13 آبان را قرائت کرد. در ادامه، بیانیه پایانی این روز توسط حجت الاسلام عظیمی مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان قرائت شد که با تکبیر شرکت کنندگان مورد تایید قرار گرفت.

در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید صدرالدین شریعتی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در جمع راهپیمایان در مصلی مهدیه امام خمینی (ره) سخنرانی ایراد کردند و در پایان نیز خطبه‌ها و نماز جمعه توسط آیت ا... سید محمد علی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز ایراد و اقامه گردید.