حضورموفق استان خوزستان در جشنواره علم تا عمل 1390

معاون پژوهشی وفناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: استان خوزستان امسال در دومین جشنواره و نمایشگاه ملی علم تا عمل با ارائه طرح‌های کاربردی و دارای توجیه اقتصادی، خوش درخشید.

دکتر علیرضا زراسوندی در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه شهید چمران با تشکر از معاون پشتیبانی و مدیر کل آموزش و پژوهش استانداری خوزستان، اعلام کرد: در این جشنواره یکی از طرح‌های ارائه شده از استان به عنوان طرح برتر کشوری و چهار طرح نیز به عنوان طرح برتر استانی شناخته شدند.

وی خاطرنشان کرد: این جشنواره با هدف ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری و کمک به تجاری سازی یافته‌های حاصل از این فناوری‌ها با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

عضو کارگروه پژوهش استان خوزستان به مراسم افتتاحیه این نمایشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: دکتر سلطانخواه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به ارائه گزارشی در خصوص وضعیت فناوری در کشور و جایگاه ایران در تولید فناوری دنیا پرداخت و نحوه انتخاب طرح‌های برتر سال 1390 را تشریح کرد.

دکتر زراسوندی افزود: در ادامه مراسم، دکتر احمدی نژاد رئیس جمهور ایرانیان را مایه افتخار دنیا دانست و با ابراز رضایت از پیشرفت سریع کشور در گستره علم و فناوری روز دنیا، از محققان درخواست کرد دست در دست همدیگر در راستای ایجاد ایرانی آبادتر و سرافرازتر گام بردارند.

معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز درباره شرکت سازمان‌های خوزستان در این نمایشگاه اظهار داشت: مطابق مصوبه کارگروه پژوهش وفناوری استان، تمامی دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی طرح‌های برتر خود را برای ارائه در نمایشگاه علم تا عمل انتخاب کردند و با محوریت دانشگاه شهید چمران به عنوان هماهنگ کننده استان به جشنواره ارسال کردند.

وی خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری تمام تمهیدات لازم برای حضور پژوهشگران استان در این جشنواره ملی را تدارک دید و مقدمات آن را فراهم کرد.