جذب 10 شرکت فناور در پارک علم و فناوری خوزستان

رئیس پارک علم وفناوری خوزستان از جذب و پذیرش 10 شرکت در نیمه نخست امسال در این مرکز خبر داد.

دکتر بابک مختاری در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار داشت: با احتساب شرکت‌هایی که امسال به پارک علم وفناوری افزوده شده‌اند، در مجموع هم اکنون 25 شرکت در این مرکز مستقر و مشغول فعالیت می‌باشند.

وی افزود: همچنین 22 شرکت هم در مرکز رشد فناوری دانشگاه مستقرند و در نیمه نخست امسال 4 واحد فناور نیز در مرحله پیش رشد، جذب شده‌اند.

به گفته وی، در سال جاری سه شرکت از مرحله پیش رشد ارتقا یافته و به مرحله رشد وارد شده‌اند در مرحله بعد، این شرکت‌های فناور در صورت کسب موفقیت و تجاری سازی ایده خود به پارک علم و فناوری وارد خواهند شد.

دکتر مختاری مهمترین مزیت استقرار در مراکز رشد را بهره‌مندی از فضای تحقیقاتی، رقابتی و هم‌افزایی، تبادل مستمر افکار، اطلاعات علمی و فنی عنوان کرد و افزود: در مرکز رشد فناوی  خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی و اطلاع رسانی، خدمات مدیریتی، حقوقی، مالی، اعتباری، پروژه‌یابی، بازاریابی،آموزش‌های تخصصی ویژه و مشاوره به صاحبان واحدهای فناور ارائه داده می‌شود.

وی همچنین با اشاره به مزایای اعمال شده برای شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری خوزستان، اهم این امتیازات را شامل امکان استفاده از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های تخصصی، پشتیبانی دولت ودستگاه‌های متولی از شرکت‌ها، بهره‌مندی از زیرساخت فنی و ارتباطی با استانداردهای بالا در مجموعه پارک، معافیت ۱۵ ساله از مالیات، معافیت از عوارض گمرکی، عدم شمول قانون کار برای اشتغال نیروی انسانی در پارک و بهره‌مندی از مزایای قانونی سرمایه‌گذاری خارجی و مبادلات مالی همانند مناطق آزاد عنوان کرد.

به گفته رئیس پارک علم وفناوری خوزستان، در سال جاری شرکت‌های نوریان سازه جنوب (با ارائه طرح بررسی میزان آلودگی صوتی دستگاه‌های حفاری و ارائه راهکارهای عملی برای کاهش تراز) وپویان قطعه خوزستان ( با ارائه طرح تولید مته و تیغچه‌های رسوب زدایی در مبدل‌های حرارتی نیشکر) در جشنواره علم تا عمل رتبه‌های برتر استانی و کشوری را از آن خود کردند.