تلفن همراه خوب ،بد ،زشت

شناسه : 1893906
زمان : پنج شنبه 1 آذر ماه

تلفن همراه خوب ،بد ،زشت

مرکز آپا قصد دارد یک کارگاه آموزشی با عنوان "تلفن‌های همراه: خوب، بد، زشت" با هدف پاسخ به این پرسش است که "چگونه کمتر هک شویم؟" برگزار کند.
همان طور که از عنوان کارگاه مشخص است، محور آن درباره امنیت گوشی‌های تلفن همراه است. به طور کلی مطالب زیر در این کارگاه به صورت تئوری و عملی بیان خواهند شد:
- نحوه حفظ امنیت داده‌های شخصی در گوشی‌های تلفن همراه
- بهره برداری هکرها از آسیب پذیری‌ها
- مقابله با دسترسی‌های غیر مجاز و جلوگیری از بهره برداری‌ها
- روش‌های مهندسی اجتماعی برای ورود به حریم شخصی کاربران
- اثرات منفی هک شدن در صورت بی توجهی به امنیت
سطح عملی این کارگاه در حد عمومی است و بنابراین دانشجویان در هر مقطع و رشته تحصیلی می‌توانند (و توصیه می‌شود) که در آن شرکت کنند.
زمان برگزاری این کارگاه، روز پنج شنبه 1 آذر 1397 خواهد بود و از ساعت 9:30 شروع خواهد شد و تا ظهر به طول خواهد انجامید. در مورد مکان این کارگاه نیز، بعدا اطلاع رسانی خواهد شد.
هزینه شرکت در این کارگاه مبلغ 9000 تومان است و لازم است تا روز جمعه 25 آبان وجه اعلام شده، به شماره شبا IR96-0100-0040-0107-2703-0226-24 به نام تمرکز وجوه دانشگاه شهید چمران اهواز واریز شود (اینترنتی یا حضوری در بانک). لطفا بعد از واریز وجه، نام و نام خانوادگی و کد پیگیری واریز را به شماره 09026212888 پیامک کنید و در روز کارگاه، پرینت رسید را همراه خود بیاورید.
توصیه می‌شود علاقه مندان در اسرع وقت نسبت به ثبت نام در این کارگاه اقدام نمایند تا برنامه ریزی بهتر انجام شود.