تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه‌های شهید چمران اهواز و آیدین ترکیه امضا شد

پیش نویس تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه میان دانشگاه‌های شهید چمران اهواز و آیدین ترکیه به امضا رسید.

رئیس پارک علم و فناوری خوزستان در گفت‌وگو با واحد خبر روابط عمومی دانشگاه با اشاره به برگزاری موفق نمایشگاه UNEX 2011 در کشور ترکیه، اظهارداشت: در آخرین روز برگزاری این نمایشگاه، پیش نویس تفاهم‌نامه میان دانشگاه شهید چمران و دانشگاه آیدین ترکیه امضا و مبادله شد.

دکتر بابک مختاری افزود: در طول برگزاری نمایشگاه، مذاکراتی با مسئولان دانشگاه آیدین صورت پذیرفت که منجر به امضای این تفاهم‌نامه همکاری گردید.

وی تبادل استاد و دانشجو، برگزاری دوره‌های مشترک، فراهم آوردن امکان انجام فرصت‌های مطالعاتی کوتاه‌مدت را از جمله مفاد تفاهم‌نامه همکاری عنوان کرد و اظهار داشت: این تفاهم‌نامه به امضای رئیس دانشگاه آیدین رسیده و پس از امضای دکتر مروتی رئیس دانشگاه شهید چمران نهایی می‌شود.

دکتر مختاری هدف از برگزاری نمایشگاه دانشگاه‌ها در کشورهای مختلف را ایجاد و تقویت ارتباط بین المللی دانشگاه‌ها، فراهم آوردن فضای علمی به منظور همفکری و هم افزایی نخبگان و دانشمندان دو کشور در حوزه فعالیت‌های مشترک علمی، افزایش ظرفیت آموزش عالی کشور از طریق ایجاد زمینه ادامه تحصیل دانشجویان در دوره‌های آموزشی، ایجاد بستر مناسب برای تبادل دانش و تجربه میان دانشگاه‌ها و مؤسسات دو کشور عنوان کرد.

وی ادامه داد: در سال 2012 نمایشگاه تمام دانشگاه‌های جهان در مالزی و در سال 2013 در استانبول ترکیه با هدف معرفی دانشگاه‌ها و جذب دانشجویان خارجی برگزار می‌شود و شرکت در نمایشگاه 2011 ترکیه به نوعی ارزیابی و برآوردی برای حضور در نمایشگاه‌های آتی محسوب می‌شود.

گفتنی است نمایشگاه جمهوری اسلامی ایران در ترکیه از 31 شهریور تا سوم مهرماه در این کشور برپا شد ودانشگاه‌های تبریز، امیرکبیر، آزاد اسلامی، شهید چمران اهواز، شهید بهشتی، هنر اسلامی تبریز، صنعتی سهند، علوم انتظامی، بوعلی همدان، علوم پزشکی شیراز، مفید قم، علوم اقتصادی و ارومیه از جمله دانشگاه‌های شرکت کننده در بخش جنبی این نمایشگاه بودند.