تشکیل جلسه ستاد غدیر در دانشگاه شهید چمران اهواز

ستاد غدیر دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور اعضای ستاد و رئیس دانشگاه تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این جلسه دکتر علی مطوری عضو شورای مرکزی بنیاد بین المللی غدیر و رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی

در سخنانی به اهمیت واقعه غدیر اشاره کرد و گفت: نخبگان و اساتید دانشگاه‌ در تشریح واقعه غدیر و جایگاه ولایت نقش مهمی بر عهده دارند و باید با رفع شبهه به سوال‌های مردم در این زمینه به درستی پاسخگو باشند.

وی افزود: همه ما مخاطب حضرت علی (ع) هستیم و بر همه است که نهایت توان خود را در گرامیداشت این رویداد مهم به کار گیرند.

دکتر مطوری خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر بنیاد بین المللی غدیر کارهای خوبی در استان انجام داده است اما جا دارد در راستای افزایش بصیرت جامعه تلاش های بیشتری انجام شود و همگان خود را در این زمینه مسئول بدانند.

دکتر مطوری در ادامه برنامه‌های پیشنهادی را برای اجرا در دهه ولایت در سطح دانشگاه مطرح کرد.

در ادامه این نشست، دکتر حسن مروتی رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز بر هر چه باشکوه‌تر برگزار کردن جشن ویژه غدیر در دانشگاه تاکید کرد.

وی افزود: غدیر از مهمترین حوادث سیاسی و دینی اسلام است که در آن به امامت حضرت علی(ع) تاکید شده است واین واقعه مهم که از مهم‌ترین اعیاد شیعیان است، ضامن بقای اسلام و تشیع است.

دکتر مروتی یادآور شد: بودجه مشخصی برای اجرای برنامه‌های متنوع به مناسبت غدیر و دهه ولایت در نظر گرفته شده که در اختیار ستاد غدیر قرار خواهد گرفت.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر کریم رضا دوست مسئول بسیج اساتید دانشگاه در سخنانی اظهار داشت: همه می‌دانند که سمت وسوی دشمنان داخلی و خارجی بحث ولایت مقام معظم رهبری است از این رو نباید موضوع غدیر را در یک مبحث خاص صرفا تاریخی محدود کنیم.

وی با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ غدیر و تبیین اهمیت موضوع، تاکید کرد: باید پیوند ولایت مقام معظم رهبری با غدیر را پررنگ و برای همگان ملموس کنیم تا جایی که این موضوع به عنوان پیام غدیر درک شود.

همچنین دکتر علیرضا مخبر دزفولی معاون فرهنگی واجتماعی دانشگاه شهید چمران از اجرای برنامه‌های مختلف شب شعر، جشن، مسابقه و .... توسط امور فرهنگی خوابگاه‌ها در سطح خوابگاه‌های دانشجویی در دهه ولایت خبر داد.

وی گفت: با توجه به پیشنهاد اعضای تشکل‌های دانشجویی، این معاونت آمادگی دارد کتابخانه تخصصی درخصوص معارف اهل بیت (ع) و غدیر راه‌اندازی نماید تا انگیزه‌ای برای تشویق دانشجویان و محققان به مطالعه و پژوهش در این حوزه باشد.

در پایان این نشست موارد پیشنهادی از سوی کلیه اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

برگزاری جشن باشکوه غدیر توسط معاونت فرهنگی دانشگاه در روز دوشنبه 23 آبان ماه، توزیع اقلام فرهنگی ویژه در بین دانشجویان، تهیه ویژه نامه غدیرتوسط نهاد رهبری، دانشکده الهیات و بسیج اساتید، نامگذاری آمفی تئاتر دانشکده الهیات و کتابخانه معاونت فرهنگی به نام غدیر، اعمال تخفیف در آراء کمیته‌های انضباطی دانشجویان، برپایی ایستگاه‌های صلواتی در ورودی‌های دانشگاه توسط انجمن اسلامی مستقل و بسیج دانشجویی، برپایی نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی از جمله مواردی بود که مورد موافقت اعضای ستاد غدیر قرار گرفت.