تجلیل از فعالیت های پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز

در مراسم تجلیل از اعضای پژوهش و فناوری که در استانداری خوزستان برگزار شد، از فعالیتهای پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مراسم دکتر سید جعفر حجازی،‌ استاندار خوزستان ضمن تجلیل از اعضای اعضای پژوهش و فناوری استان پژوهش‌محور کردن فعالیت‌ها را یک ضرورت دانست.

وی با تقدیر از فعالیت‌های اعضای پژوهش و فناوری استان، به کسب رتبه نخست در حوزه پژوهش در سال 89 اشاره کرد و آن را گامی بزرگ و موثر در سازندگی، توسعه و رشد استان عنوان کرد.

استاندار خوزستان گفت: امروز شرایطی فراهم شده که صنعت خود را به دانشگاه نزدیک می کند  و پژوهش محور کردن کارها در صنعت به عنوان یک ضرورت پذیرفته شده است.

حجازی به شرایط کنونی کشور و تحریم ها علیه ایران اشاره کرد و افزود: امروزه با وجود تحریم های شدیدی که علیه کشور اعمال شده بیشترین موضوعیت کار پژوهش، دستیابی به خودکفایی است و این موضوع در خوزستان با وجود شرایط استراتژیک آن از هر لحاظ، بسیار حائز اهمیت است.

در پایان این نشست از فعالیت های پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.

لازم به ذکر است که پیش از این با حضور معاون پژوهشی وزیر علوم،‌ تحقیقات و فناوری ؛ لوح تقدیر کسب عنوان نخست میان ستادهای استانی هفته پژوهش و فناوری کشور در سال 89  با محوریت دانشگاه شهید چمران به استاندار خوزستان اهدا شده بود.