تبادل تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه شهید چمران اهواز و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی

با حضور دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز و سعید حمید معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، تفاهم‌نامه همکاری در زمینه‌های آموزشی، علمی و پژوهشی تبادل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در نشستی که امروز سه‌شنبه 8 خردادماه بدین منظور در سالن جلسات حوزه پژوهشی دانشگاه برگزار شد، دکتر حاجی دولو با اشاره به برنامه‌های مشترک بین دانشگاه و اداره کل تعاون، بیان کرد: امیدواریم این نشست موجب افزایش همکاری‌های شود.

وی افزود: دانشگاه شهید چمران اهواز متأثر از وزارت علوم در حال حاضر از مأموریت‌های سنتی به مأموریت‌های جدید روی آورده است.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: تمرکز بر آموزشی و تربیت دانشجویان جزو مأموریت‌های سنتی محسوب می‌شود و در حال حاضر با توجه به بازار کار دانشگاه‌ها مأموریت یافته‌اند علاوه بر ارتقاء سطح آموزش نسبت به مهارت‌آموزی دانشجویان نیز اقدام نمایند.

حاجی دولو، گفت: با توجه به مشغله کاری بسیاری از مدیران اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها به عنوان مشاور می‌توانند در امر برنامه‌ریزی و ... به مجموعه مدیریتی استان کمک کنند.

وی، عنوان کرد: بنا به شرایط اجتماعی به سویی می‌رویم که دانشگاه‌ها احساس می‌کنند باید در این زمینه کار بیشتری انجام دهند؛ در این راستا برنامه‌های متفاوتی تدوین‌شده است.

در ادامه نیز سعید حمید معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان بیان کرد: دانشگاه‌ها در تمامی مسائل مؤثر هستند خصوصا در فرهنگ‌سازی تعاون که مشکلات بسیاری در این بخش وجود دارد.

وی افزود: امیدواریم در حوزه ترویج تعاون دانشگاه‌ها بتوانند همکاری‌های بیشتری را با این اداره کل داشته باشند.

معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، تصریح کرد: حوزه ترویج شامل دو بخش شهری با همکاری دانشگاه‌ها و بخش روستایی با همکاری دهیاری‌ها انجام می‌شود.

در ادامه این نشست اعضای هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد و کارشناسان اداره کل تعاون، کار و امور اجتماعی به بیان نظرات خود درباره بهبود وضعیت همکاری‌های دوجانبه پرداختند.

استقرار چرخه بهره‌وری در شرکت‌های تعاونی توزیعی(خاتمه یافته)، عارضه‌یابی و استانداردسازی مدیریت و بازرسی اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی توزیعی(خاتمه یافته)، امکان‌سنجی مزیت‌های رقابتی تعاونی‌های تولیدی برای توسعه بازارهای تعاونی در استان خوزستان( خاتمه یافته)، بررسی شرایط کسب‌وکار در استان خوزستان با وجود بروز ریز گردها: یک مطالعه داده بنیاد(با تأکید بر شرایط کسب‌وکار- در حال انجام-)، واکاوی زمینه‌های بروز طلاق و پیامدهای آن در بین خانواده‌های استان با تأکید بر کارگران و برسی ویژگی‌ها و زمینه‌های اجتماعی- اقتصادی پدیده کودکان خیابانی و کار در شهر اهواز(در حال انجام)، از پروژه‌های مشترک بین دانشگاه شهید چمران اهواز و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.