بهره‌برداری از ساختمان آزمایشگاه و سایت رایانه دبیرستان غیردولتی پسرانه دانشگاه

با حضور دکتر خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و به مناسبت ایام‌الله دهه فجر، ساختمان آزمایشگاه و سایت رایانه دبیرستان غیردولتی پسرانه دانشگاه، افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر غلامحسین خواجه در این مراسم که امروز شنبه 21 بهمن‌ماه در محل دبیرستان این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم دانش آموزان این مدرسه بتوانند با تلاش مؤثر آینده سازان کشور باشند.

در ادامه نیز دکتر عبداله پارسا معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: مدارس این دانشگاه ذیل نام دانشگاه شهید چمران اهواز مدیریت می‌شود که قدمتی 60 ساله دارد و می‌طلبد آثار علمی آن نیز در بخش‌های مختلف اثرگذار باشد.

وی افزود: از سال 93 تاکنون تلاش شده بتوانیم قدم‌های خوبی در مدارس دانشگاه برداریم که همزمان با دهه مبارک فجر آزمایشگاه و سایت رایانه دبیرستان غیردولتی پسرانه دانشگاه به بهره‌برداری رسید.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار امیدواری کرد افتتاح این دو طرح آغازی برای توسعه و تجهیز هرچه بهتر مدارس دانشگاه و تبدیل شدن به یک الگو در استان باشد.

گفتنی است در مراسم افتتاح این دو مرکز جمعی از مسئولان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه و مدیران آموزش و پرورش استان و ناحیه یک اهواز حضور داشتند. برای ساخت و تجهیز این مراکز 350 میلیون تومان هزینه شده است.