برگزیدگان مسابقه «گوهرهای اِجلالی» معرفی شدند

برگزیدگان مسابقه قرآنی «گوهرهای اِجلالی» که همزمان با ماه مبارک رمضان و به منظور بهره‌مندی از برکات و آثار معنوی این ماه عظیم‌الشأن، برگزار شده بود، به قید قرعه انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مراسم قرعه‌کشی که در معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار شد، پنج نفر از پرسنل این سازمان و پنج نفر از پرسنل دانشگاه شهید چمران اهواز انتخاب شدند. این مسابقه با حضور ۳۴۰ نفر از کارکنان سازمان جهاد دانشگاهی و دانشگاه شهید چمران اهواز همراه بود.

این مسابقه از سوی سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان ـ شعبه خوزستان و برگرفته از آیات و مفاهیم قرآن کریم برگزار شد که در قالب ۲۰ سؤال تستی طراحی شده بود.

نفرات برتر از پرسنل دانشگاه شهید چمران اهواز حکیمه باغبانیان، بی‌بی حمیده امام‌پور، مجاهد حردانی‌مطلق، شاهین سواری و مهناز پورسیاح و سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، شیما علی‌پیشه، مرضیه بشیری، مدینه مبشر، شاهرخ اسدی و جمشید نقاش‌دزفولی، به قید قرعه انتخاب شدند.