برگزاری همایش ملی سیلاب آبان ماه امسال در استان خوزستان

شناسه : 3085085

برگزاری همایش ملی سیلاب آبان ماه امسال در استان خوزستان

همایش ملی سیلاب 21 تا 23 آبان ماه امسال در استان خوزستان برگزار می‌شود و آخرین‌مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه این همایش در دانشگاه شهید چمران اهواز نیز 15 شهریورماه است.

محورهای این همایش شامل "هواشناسی و پیش‌بینی بارش، هیدرولوژی شهری و روستایی"، "مدیریت حوضه آبریز در سیلاب، مهندسی رودخانه و سیل"(سازه‌ها، حریم بستر، لایروبی و ساماندهی و مدیریت سیلاب‌دشت)، "سیل و تبعات اجتماعی،  اقتصادی، بهداشت و امنیت"، "سیل، فرصت و تهدیدهای محیط زیستی و منابع طبیعی" می‌باشد.

دبیرخانه این همایش نیز در دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز برپا است و علاقه‌مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 33331066-061 تماس حاصل کرده و یا به نشانی https://iranflood.ir مراجعه نمایند.

این همایش با همکاری دانشگاه شهید چمران اهواز، شرکت آب و برق خوزستان، استانداری خوزستان و انجمن مهندسی رودخانه ایران برگزار می‌شود.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.