برگزاری نشست مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز و مدیران پژوهشگاه صنعت نفت

به منظور ارتقاء همکاری‌های علمی و پژوهشی نشست مشترکی با حضور مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز، مرکز پژوهشی شبکه‌های گازرسانی و مدیران پژوهشکده گاز پژوهشگاه صنعت نفت، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه در این نشست که ظهر امروز چهارشنبه دوم خردادماه در دفتر جلسات این معاونت برگزار شد، اظهار کرد: با حمایت‌های شرکت گاز استان خوزستان از 12 سال قبل مرکز تحقیقاتی شبکه‌های گازرسانی در این دانشگاه آغاز به کارکرد.

وی افزود: ارتباط بین صنعت و دانشگاه امری لازم است که به توسعه هرچه بیشتر هر دو بخش منجر خواهد شد.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: اعضای هیئت‌علمی و پژوهشگران دانشگاه می‌توانند کمک‌های فراوانی به حل مشکلات بخشی از حوزه صنعت استان داشته باشند.

در ادامه دکتر بهبهانی نژاد مدیر مرکز تحقیقاتی شبکه‌های گازرسانی دانشگاه شهید چمران اهواز به ارائه توضیحاتی درباره راه‌اندازی این مرکز پرداخت.

وی افزود: با توجه به اینکه استفاده از گازوئیل به عنوان سوخت علاوه بر مصرف یارانه‌های انرژی منجر به افزایش آلایندگی زیست‌محیطی و ایجاد وضعیت بحرانی در بسیاری از کلان‌شهرها و مسیرهای بین شهری شده، بر این اساس مرکز پژوهشی شبکه‌های گازرسانی دانشگاه با همکاری شرکت گاز استان خوزستان طرح جایگزینی سوخت  LNG  با گازوئیل را برای رفع این مشکلات به معاونت علمی ریاست جمهوری ارائه داده که در این نشست استراتژی همکاری، توجیه فنی اقتصادی موضوع، فازبندی اجرای طرح و مزایای این جایگزینی موردبحث و بررسی قرار می گیرد.

مدیر مرکز تحقیقات گازرسانی دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: این طرح شامل استفاده از سوخت  LNG  در ناوگان سنگین حمل‌ونقل جاده‌ای در کریدور بند امام خمینی(ره) به تهران در قالب یک طرح پایلوت است.

در پایان این نشست مقرر شد پیشنهاد دانشگاه در سطوح بالاتر وزارت نفت مطرح و گام‌های بعدی انجام طرح مشخص گردد.