برگزاری نشست توجیهی برگزاری آزمون کارشناسی ارشد در دانشگاه شهید چمران اهواز

با حضور دکتر عبداله پارسا معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، نشست توجیهی برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 97 در این دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر پارسا بر ضرورت هرچه بهتر برگزار شدن این آزمون تأکید کرد.

دکتر درزیان عزیزی مدیر مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه شهید چمران اهواز نیز به بیان نکاتی درباره الزامات برگزاری این آزمون برای مدیران حوزه‌ها پرداخت.

در ادامه نیز مدیران حوزه‌های آزمون کارشناس ارشد امسال در دانشگاه به بیان سؤالات خود پرداختند.

امسال 45 هزار و 104 داوطلب کنکور کارشناسی ارشد سال 97 از استان خوزستان در روزهای پنج‌شنبه ششم(صبح و عصر) و جمعه(صبح) در سه حوزه اصلی استان شامل اهواز، دزفول و خرمشهر آزمون خود را برگزار می‌کنند.

آزمون کارشناس ارشد سال 97 در شش گروه آموزشی علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی، هنر و دامپزشکی شامل 140 کد رشته برگزار می‌گردد که تعداد داوطلبان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد امسال در شهرستان اهواز 34 هزار و 511 نفر، دزفول هفت هزار و 81 نفر و خرمشهر سه هزار و 512 نفر است.

همچنین دانشگاه شهید چمران اهواز حوزه اصلی اهواز و آموزشکده دختران و پسران، جهاد دانشگاهی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه آزاد و آموزش و پرورش حوزه‌های فرعی می‌باشد.

تعداد داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد امسال در دانشگاه شهید چمران اهواز 16 هزار و 306 نفر شامل هفت هزار و 618 نفر زن و هشت هزار و 688 نفر مرد است؛ آزمون امسال در دانشکده‌های کشاورزی، علوم ریاضی، اقتصاد، علوم تربیتی، علوم، ادبیات، الهیات و مهندسی برگزار می‌شود.