بازگشت به صفحه کامل

برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان در دانشگاه/ کسب دو مقام قهرمانی توسط کارمند دانشگاه

به مناسبت ایام‌الله دهه فجر، مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این مسابقات باحضور هشت تیم از بخش‌های مختلف دانشگاه برگزار شد و در پایان تیم فوتسال معاونت دانشجویی عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد .

همچنین مراسم اهدای کاپ قهرمانی به تیم‌های اول، دوم و سوم با حضور دکتر فرازمند معاون اداری و مالی دانشگاه و دکتر مرعشیان مدیریت تربیت دانشگاه، انجام شد .

گفتنی است این مسابقات به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه  و با همکار معاونت اداری و مالی، معاونت دانشجویی و دانشکده علوم ورزشی دانشگاه شهید چمران اهواز از شنبه ۱۴ بهمن‌ماه در سالن نفت دانشگاه برگزار و جمعه شب به پایان رسید .

*کسب دو مقام قهرمانی توسط کارمند دانشگاه در مسابقات شنای کارکنان دولت در اهواز

علی شعبانی فرد از کارکنان دانشگاه شهید چمران اهواز نیز موفق شد دو مقام قهرمانی در مسابقات شنای کارکنان دولت در اهواز و در رشته‌های شنای آزاد و شنای قورباغه کسب کند.

وی همچنین در این دوره از مسابقات که با قهرمانی تیم واترپلوی نفت آبادان همراه بود، مربی‌گری این تیم را نیز بر عهده داشت.