برگزاری مراسم بزرگداشت آیت الله عمید زنجانی در دانشگاه شهید چمران

مراسم بزرگداشت آیت الله عمید زنجانی استاد حوزه و دانشگاه و رییس سابق دانشگاه تهران در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد، دکتر علیرضا مخبردزفولی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گفت: آیت الله عمید زنجانی از چهره های تاثیرگذار فکری و فرهنگی کشور بودند و شایسته است ده‌ها مجلس در بزرگداشت ایشان در حوزه و دانشگاه برپا شود.

رییس شورای هماهنگی فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه های خوزستان، تالیف 40 کتاب و 70 مقاله و انتخاب به عنوان چهره ماندگار و مرجع بودن کتب ایشان در حوزه فقه سیاسی در دانشگاه‌های کشور را نشانی از جهاد خستگی‌ناپذیر فکری و علمی ایشان دانست و نمایندگی مجلس شورای اسلامی، ریاست دانشگاه بزرگ تهران و حضور در مجلس بازنگری قانون اساسی را جلوه‌هایی از مجاهدت او در عرصه اجرایی و عملی برشمرد.

دکتر مخبر دزفولی افزود: این مجلس بزرگداشت جامعه دانشگاهی و خصوصا دانشگاه شهید چمران اهواز از جهاد علمی و عملی این مرد بزرگ است.

در ادامه این مجلس، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان بزرگداشت شخصیت ارزشمند آیت الله عمید زنجانی را وظیفه حوزه و دانشگاه دانست و تلاش خستگی‌ناپذیر، همت بلند و اخلاص را مؤلفه‌های شخصیتی این عالم زمان‌شناس برشمرد و افزود: آیت الله عمید زنجانی از اساتید بزرگی بهره گرفته بود ولی تاثیرپذیری او از شخصیت و اندیشه‌های امام خمینی بیش از سایر اساتید معظمش بود و این اعتماد و علاقه دوسویه بود و حضرت امام خمینی نیز از سال 1345 به ایشان وثوق کامل داشت.

حجت‌الاسلام شفیعی افزود: اینکه یک روحانی در عرصه دانشگاهی سلسله کتاب‌هایی را با عنوان فقه سیاسی تالیف کند و در این کتاب‌ها علاوه بر وزانت علمی چهارچوب تالیفات دانشگاهی را چنان رعایت کرده باشد که به عنوان کتاب مرجع دانشگاه های کشور انتخاب شود، پدیده کمیاب و بسیار باارزشی است.

در این مراسم که هیات رییسه دانشگاه، مدیران، رؤسای دانشکده‌ها، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز حاضر بودند، جزوه‌ای حاوی پیام مقام معظم رهبری و تالیفات و آثار و زندگینامه مرحوم آیت‌الله عمید زنجانی که توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهیه شده بود در بین حاضرین توزیع شد.