برگزاری طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید در شهریور

حجت ‌الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز از برگزاری طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید در نیمه دوم شهریور ماه خبر داد.

حجت ‌الاسلام‌ والمسلمین شفیعی در این خصوص اظهارداشت: یکی از اقداماتی که امسال نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان پیش‌بینی کرد، اجرای طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید بود. وی همچنین گفت:‌ گفت: با توجه به شرایط سخت گرما در ماه رمضان و تعطیلی دانشگاه‌ها به خصوص دانشگاه‌های دولتی در استان، طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید نیمه دوم شهریورماه اجرا می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین شفیعی افزود: طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید به منظور معرفت‌افزایی اساتید و اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی طراحی و برنامه‌ریزی شد. در سطح کشور این طرح برای ماه مبارک رمضان طراحی شده بود اما این اختیار به استان‌ها هم داده شد که با توجه به شرایط استانی و دانشگاهی بتوانند طرح را در تقویم زمانی غیر از ماه رمضان برگزار کنند.

رئیس دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان ادامه‌داد: در استان با شماری از روسای دانشگاه‌ها، اساتید، اعضای هیات‌علمی و مسئولان نهادهای نمایندگی مقام معظم رهبری هم‌اندیشی کردیم و در مجموع با توجه به شرایط استان در این ماه و اینکه شماری از اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌ها در سفرهای تابستانی هستند، به این نتیجه رسیدیم طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید را نیمه دوم شهریورماه برگزار کنیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین شفیعی گفت: اساتید و اعضای هیات‌علمی علاقه‌مند به شرکت در این طرح می‌توانند با مراجعه به سایت هم‌اندیشیhttp://www.hamandishi.net/ziafat  ثبت‌نام کنند. برای شروع طرح، ظرفیت نام‌نویسی 50 نفر تعیین شده است اما قطعا تعداد ثبت‌نام‌شدگان بالاتر از این خواهد شد؛ بنابراین محدودیتی برای ثبت‌نام اعلام نمی‌کنیم. پیش‌بینی می‌شود 150 نفر از اساتید و اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان در این طرح نام‌نویسی کنند.