برگزاری طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید در دانشگاه شهید چمران اهواز

طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید خوزستان به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان از فردا (بیستم شهریور ماه) آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، هدف از اجرای  طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید، معرفت‌افزایی اساتید و اعضای هیات‌علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

سال گذشته طرح ضیافت اندیشه همزمان با ماه مبارک رمضان ویژه دانشجویان در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد اما امسال با توجه به شرایط سخت گرما در ماه رمضان و تعطیلی دانشگاه‌ها به خصوص دانشگاه‌های دولتی در استان، طرح ضیافت اندیشه ویژه اساتید به نیمه دوم شهریورماه موکول شد.

افتتاحیه این طرح فرهنگی آموزشی فردا ساعت 10 در آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز با حضور اساتید شرکت کننده در طرح برگزار خواهد شد.