برگزاری سمینار آموزشی مهارتی نقشه‌برداری مغز ویژه دانشگاهیان شهید چمران اهواز

سمینار دوروزه‌ی آموزشی مهارتی نقشه‌برداری مغز ویژه استادان و دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، به منظور آشنایی، به‌روزرسانی و افزایش مهارت پژوهشگران علاقه‌مند و همچنین ترویج علوم حوزه‌ی نقشه‌برداری مغز، سمینار رایگان دوروزه‌ی آموزشی مهارتی نقشه‌برداری مغز ویژه‌ی دانشگاه شهید چمران اهواز در آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز برگزار شد و تعدادی از استادان و دانشجویان دکترای رشته‌های فیزیک پزشکی، مهندسی پزشکی، پزشکی، علوم اعصاب، روانشناسی و سایر رشته‌های مرتبط این دانشگاه، در آن شرکت داشتند.

موضوعات مطرح‌شده در روز نخست این سمینار تصویربرداری تشدید مغناطیسی کارکردی و طیف‌نگاری کارکردی مادون‌قرمز به تدریس دکتر یارقلی،‌ دکتر حسین زاده و دکتر ستاره‌دان بود. الکتروانسفالوگرافی و تحریک مغزی نیز در روز دوم توسط دکتر نصرآبادی و دکتر کاظمی تدریس شد؛ همچنین قسمت‌های عملی هر مبحث نیز توسط کارشناسان آزمایشگاه، خانم‌ها کهزاد، پورعباسی، صادق بیگی، کریمی و آقای برزگر برگزار شد .

هدف از این سمینار، آشنایی هرچه بیشتر پژوهشگران علاقه‌مند با زمینه‌های پژوهشی درزمینه‌ی علوم شناختی و نقشه‌برداری مغز بود.