برگزاری روز د رهای باز در دانشگاه شهید چمران اهواز

در دومین روز  از هفته پژوهش و فناوری سال 1390 با عنوان « روز دانشگاه با درهای باز(Open day )» از ساعت 8 امروز چهارشنبه 23 آذرماه درب‌های ورودی دانشگاه شهید چمران اهواز به روی بازدیدکنندگان گشوده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در نخستین ساعات این روز دهها دستگاه اتوبوس از مدارس ، دانش‌آموزان را برای بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه انتقال دادند.

در تور بازدید از دانشگاه، دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی از بخش‌های مختلف دانشگاه شامل دانشکده‌های:علوم، مهندسی، دامپزشکی، موزه علم و طبیعت و نمایشگاه کتاب  بازدید نمودند.

از نخستین ساعات امروز بازدید از بخش‌های ذکرشده با استقبال بسیار خوب بازدیدکنندگان به ویژه دانش‌آموزان مدارس آغاز شده و تا ظهر امروز حدود 4 هزا ر و 500 نفر برای بازدید از دانشگاه شهید چمران اهواز، وارد این محیط شده‌‌اند. امکان بازدید آحاد جامعه از بخش ها ی مختلف دانشگاه شهید چمران در روز دانشگاه با درهای باز تا ساعت 17 امروز چهارشنبه فراهم است.

مکاتبات و اطلاع‌رسانی به سازمان آموزش و پرورش خوزستان در این خصوص از هفته‌های گذشته انجام شده و ستادی تشکیل شده ازسوی روابط عمومی دانشگاه مستقر در ورودی دانشگاه با اهدای اقلام و کالاهای فرهنگی و نیز پذیرایی، در بدو ورود به دانشگاه از دانش‌آموزان استقبال نموده و کارشناسانی را به عنوان راهنما در اختیار آنها قرار دادند.

روز دانشگاه با درهای باز(Open day ) به منظور ایجاد ارتباط سازنده میان پژوهشگران و دانشگاه و آشنا کردن هر چه بیشتر اقشار مختلف جامعه به ویژه ، نوجوانان و جوانان با فضای دانشگاه و پژوهش و افزایش سطح اطلاعات مراجعه‌کنندگان در رابطه با محیط دانشگاه، رشته‌ها، امکانات و تجهیزات و .... دانشگاه در تقویم هفته پژوهش و فناوری کشور به ثبت رسیده است که هر فرد علاقه مند می‌تواند در آن روز آزادانه بدون گرفتن مجوز به فضای علم و پژوهش قدم بگذارد و از آن بهره‌مند شود.

براساس اعلام ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری امروز چهار شنبه 23 آذرماه با عنوان پژوهش و فناوری، مدیریت حرفه ای پژوهش و فناوری نامگذاری شده است.