برگزاری دو کارگاه آموزشی در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه

"کارگاه آموزشی بین‌المللی علوم انسانی" حدود، ثغور و ارائه تجربه‌های پژوهشگران بین‌المللی علوم انسانی" ویژه اعضاء هیئت‌علمی این رشته به همت کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه، برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر علی گزنی عضو هیئت‌علمی مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری شیراز ‌‌سه‌شنبه 28 فروردین 97 ساعت 14 الی 18 در سازمان مرکزی، سالن اجتماعات حوزه ریاست دانشگاه برگزار می‌گردد.

ازجمله سرفصل و محتوای دوره می‌توان به؛ بررسی روند تغییرات و تحولات در حوزه علوم انسانی در سطح بین‌المللی، آشنایی با شیوه‌های انجام پژوهش در دانشگاه‌های برتر دنیا در حوزه علوم انسانی، شاخص‌ها و معیارهای سنجش پژوهش در حوزه علوم انسانی، حدود بین‌المللی سازی در علوم انسانی: مقایسه تطبیقی حوزه‌ها، پژوهش‌های بین‌رشته‌ای در حوزه علوم انسانی، محدودیت‌ها در بین‌المللی سازی علوم انسانی و فرصت‌های فراروی محققان بین‌المللی علوم انسانی، ارائه مطالعه‌های موردی از تجربه‌های پژوهشگران بین‌المللی علوم انسانی و تأثیر بین‌المللی سازی علوم انسانی در بین‌المللی سازی و ارتقا رتبه دانشگاه اشاره کرد.

*کارگاه آموزشی دسترسی آزاد به اطلاعات

همچنین کارگاه آموزشی دسترسی آزاد به اطلاعات (ویژه اعضاء هیئت‌علمی) با تدریس دکتر منصور کوهی رستمی ‌‌چهارشنبه 29 فروردین‌ماه 97 ساعت 12الی 14 در کتابخانه مرکزی،طبقه اول، بخش آموزش و اطلاع‌رسانی دانشگاه برگزار می‌گردد.

ازجمله سرفصل و محتوای دوره می‌توان به؛دسترسی آزاد چیست؟، انواع روش‌های دسترسی آزاد، شیوه‌های دسترسی آزاد به مقالات علمی، شیوه‌های دسترسی آزاد به کتاب‌های الکترونیکی علمی، شیوه‌های دسترسی آزاد به پایان‌نامه‌ها اشاره کرد.

علاقه‌مندان می توانند برای شرکت در این دو کارگاه آموزشی حضوری به کتابخانه مرکزی مراجعه کرده و یا با شماره‌های مستقیم:  33360244 – داخلی 5012 تماس حاصل نمایند.