برگزاری دومین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه با حضور 578 دانشجو

معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز عنوان کرد:

برگزاری دومین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه با حضور 578 دانشجو

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز از برگزاری دومین المپیاد علمی دانشجویی این دانشگاه با حضور 578 دانشجو خبر داد و افزود: این المپیاد در روزهای پنج‌شنبه و جمعه 12 و 13 بهمن‌ماه امسال برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر عبداله پارسا در نشست هماهنگی برگزاری دومین المپیاد علمی دانشجویی این دانشگاه که امروز یک‌شنبه 8 بهمن‌ماه در دفتر معاونت آموزشی برگزار شد، اظهار کرد: از مجموع 578 دانشجوی شرکت‌کننده در این المپیاد 390 نفر زن و 188 نفر مرد می باشد.

وی افزود: به شرکت‌کنندگان در دومین دوره المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز، به عنوان گروهی گزینش‌شده نگاه می‌شود و این دانشجویان را افرادی تلاشگر می‌دانیم.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: المپیاد امسال دانشگاه مقدمه‌ای برای بیست و سومین دوره المپیاد کشوری است که برگزیدگان به مرحله نیمه‌نهایی معرفی می‌شوند.

پارسا با اشاره به اینکه المپیاد کشوری امسال در 22 رشته برگزار می‌شود گفت: از این تعداد رشته دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز در 20 رشته به غیر از دو رشته مهندسی صنایع و مهندسی شیمی شرکت می‌کنند؛ در دانشگاه شهید چمران اهواز نیز دومین المپیاد علمی دانشجویی در 37 رشته در مقطع کارشناسی سال سوم و چهارم برگزار می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از برگزاری این آزمون خارج شدن از فضای روزمره کلاس‌ها و تلاش برای ترویج علم جویی در میان اعضای هیات علمی و دانشجویان است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز، گفت: اولین المپیاد دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز نتیجه‌ای مثبت برای این دانشگاه در برداشت و در آن سال 11 دانشجوی این دانشگاه رتبه‌های برتر المپیاد کشوری را کسب کردند درحالی‌که دانشگاه شهید چمران اهواز نقشی در طراحی سؤالات مرحله نیمه‌نهایی نداشت.

پارسا با اشاره به اینکه امسال منطقه 10 کشور شامل دانشگاه‌های استان خوزستان، به عنوان منطقه‌ای مستقل المپیاد علمی را برگزار می‌کند، اظهار کرد: دانشگاه شهید چمران اهواز مسئولیت برگزاری مرحله نیمه‌نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور در این منطقه را بر عهده دارد.

در ادامه نیز دکتر محمدرضا سیاه‌پوش مدیر دفتر حفظ و هدایت استعدادهای درخشان  دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه المپیادها عرصه رقابت میان دانشگاه‌ها هستند، گفت: بی‌شک در این رویداد مهم ارزش‌های دانشگاه شهید چمران اهواز بیش از پیش مشخص خواهد شد.

وی افزود: انتظارات از دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز افزایش‌یافته است و امیدواریم امسال بتوانیم در المپیاد کشوری نتایج بهتری از پارسال به دست آوریم.

مدیر دفتر حفظ و هدایت استعدادهای درخشان  دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: برای برگزاری هرچه بهتر دومین المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته و این دوره از المپیاد در دو نوبت صبح و عصر روزهای پنج‌شنبه و جمعه در دانشگاه برگزار می‌گردد.

سیاه‌پوش، عنوان کرد: سؤالات رشته‌های مختلف به صورت محرمانه و با استانداردهای لازم به صورت فایل پی‌دی‌اف از مسئولان کمیته‌ها تحویل گرفته‌شده است و با حضور مسئولان حراست دانشگاه تکثیر می‌شود.

گفتنی است در این نشست مقرر شد سرویس‌های رفت و برگشت شرکت‌کننده دختر از محل درب معاونت دانشجویی و پسران نیز از درب خوابگاه شهید علم الهدی این دانشجویان را به محل برگزاری المپیاد منتقل کنند. همچنین سرویس‌های رفت و برگشت نیز از درب شمالی و میدان گل‌ها برای آمد و شد دانشجویان مهیا شده است.