برپایی هفته "خوابگاه‌ها" در دانشگاه شهید چمران اهواز

اولین نشست برپایی "هفته خوابگاه‌ها " با حضور دکتر قدردان معاون دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز و مسئولین واحدهای امور دانشجویی، برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این نشست دکتر محمدیان مدیر امور دانشجویی دانشگاه با معرفی و شرح وظایف مسئولین واحدها، نسبت به هر چه با شکوه‌تر برگزار شدن مراسم این هفته، تاکید کرد .

اعطای پکیج غذایی به صورت رایگان، برگزار مسابقات ورزشی در خوابگاه ها، معرفی اتاق نمونه دانشجویی، معرفی سرپرست نمونه خوابگاهی، بازدید هیئت رئیسه دانشگاه از خوابگاه و آشنایی با چگونگی روند زندگی دانشجویی و سعی در حل مشکلات دانشجویان ساکن در خوابگاه از جمله برنامه هایی است که در این هفته، برگزار می شود.

همچنین نمایش فیلم و تئاتر در خوابگاه ها با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه، ویزیت رایگان دانشجویان توسط مرکز درمان و بهداشت و ... از دیگر برنامه های هفته خوابگاه ها در دانشگاه است.
در این نشست مسئولان واحدهای امور دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز به بیان نظرات و پیشنهادات خود درباره هرچه بهتر برگزار شدن هفته خوابگاه ها در این دانشگاه پرداختند.