برنامه‌ریزی برای ایجاد کسب‌وکار دانشجویان استعدادهای درخشان در اولویت کاری قرار گیرد

مدیر دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه تأکید کرد:

مدیر دفتر شناسایی، حفظ و هدایت دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز با اشاره به اینکه باید زمینه‌های لازم برای رشد دانشجویان استعدادهای درخشان فراهم شود، گفت: اگر می‌خواهیم به سمت دانشگاه‌های نسل سه پیش برویم در بخش هدایت باید به کسب‌وکار دانشجویان فعال و استعدادهای درخشان توجه خاص داشته و برنامه‌ریزی داشته باشیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر محمدرضا سیاه‌پوش در آیین تجلیل از دانشجویان استعدادهای درخشان این دانشگاه که امروز دوشنبه 24 اردیبهشت‌ماه در دانشکده اقتصاد برگزار شد، اظهار کرد: در این زمینه کارهایی در دانشگاه صورت گرفته و تلاش داریم مرکز کارآفرینی و اشتغال‌زایی را تأسیس کنیم که برای این مسئله جلسات بسیاری برگزارشده است؛ همچنین باید به‌گونه‌ای عمل شود که نخبگان احساس کنند در آینده سازی کشور نقش اساسی دارند.

وی ادامه داد: در سال گذشته تلاش‌های بسیاری در برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان استعدادهای درخشان و عضوگیری انجام شد و سعی گردید که با دانشکده‌ها هماهنگی لازم صورت گیرد تا دانشجویان حداکثر بهره را ببرند.

مدیر دفتر شناسایی، حفظ و هدایت دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز، افزود: یکی از اقدامات مهم در این حوزه برگزاری المپیاد علمی دانشجویی بود که در این زمینه معاونت آموزشی دانشگاه باهمت مضاعف در این زمینه گام برداشت و اکنون یکی از دانشگاه‌های پیش رو در برگزاری المپیاد علمی دانشجویی هستیم.

سیاه‌پوش، اضافه کرد: در سال قبل توانستیم قطب مستقل علمی در زمینه المپیاد شویم و این قول را پیش از این داده بوده‌ایم و اکنون قطب 10 کشور شده‌ایم و دانشجویان مقطع کارشناسی ما فرصت دارند که با تمام دانشگاه‌های کشور در این عرصه رقابت کنند.

وی، عنوان کرد: برگزاری المپیاد علمی دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز قدم مؤثر دیگری بود که برداشته شد و توانستیم در سال 97-96 دومین المپیاد را در 38رشته برگزار کنیم تا دانشجویان در رشته‌های بیشتری فرصت حضور را داشته باشند و امیدواریم در سال آینده به 50 رشته برسد.

مدیر دفتر شناسایی، حفظ و هدایت دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز، اذعان کرد: اگر در سطح دنیا برنامه‌هایی که برای دانشجویان استعدادهای درخشان در نظر گرفته‌شده را موردبررسی قرار دهیم به این نتیجه می‌رسیم که اگر این دانشجویان می‌خواهند دیده شوند باید تلاش کنند؛ در دانشگاه شهید چمران اهواز هم از تمامی ظرفیت‌های لازم برای دانشجویان استعدادهای درخشان استفاده می‌شود و از سوی دیگر دانشجویان نیز باید برای دانشگاه فعال باشند تا دیده‌شده و موردحمایت بیشتری قرار گیرند.

سیاه‌پوش در پایان، گفت: دانشجویان استعدادهای درخشان داشته‌های یک دانشگاه محسوب می‌شوند و می‌توانند سطح یک دانشگاه را ارتقاء بخشند؛ نخبگان دانشگاه شهید چمران اهواز باید با خود بیندیشند که ما باید برای دانشگاه چه کاری انجام دهیم. اگر این تفکر در دانشگاه نهادینه کنیم باید منتظر پیشرفت دانشگاه باشیم.

گفتنی است در این آیین که با حضور دکتر پارسا معاون آموزشی، دکتر قدردان معاون دانشجویی، اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد، 390 نفر از دانشجویان استعدادهای درخشان دانشگاه تجلیل شدند.