برترین‌های پنجمین دوره مسابقات ماراتن برنامه‌نویسی تلفن همراه کشور معرفی شدند

در آیین اختتامیه پنجمین دوره مسابقات ماراتن برنامه‌نویسی تلفن همراه کشور که عصر روز گذشته شنبه هفتم بهمن‌ماه در دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز، به کار خود پایان داد، برگزیدگان این مسابقات معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در آیین اختتامیه این مسابقات دکتر رشتی مدیر مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه با اشاره اینکه این مرکز شهریور امسال آغاز به کارکرده است، گفت: در این مدت تلاش شد با تشویق دانشجویان ایده پردازی، توسعه کسب‌وکار و کارآفرینی انجام شود.

وی افزود: دراین‌باره برگزاری رویدادهایی از این دست در دستور کار مرکز قرار دارد؛ برگزاری پنجمین دوره ماراتن برنامه‌نویسی تلفن همراه کشور از یک سال قبل در دستور کار این دانشگاه قرار گرفت و پیگیری‌های لازم انجام شد.

مدیر مرکز نوآوری و خلاقیت دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهار کرد: خوشبختانه با رایزنی‌های لازم با استانداری خوزستان، پارک علم و فناوری استان، دانشگاه صنعتی شریف و... 105 نفر در قالب 37 تیم از 15 استان برای حضور در این مسابقات ثبت‌نام کرده‌اند.

در ادامه نیز طیبه اسماعیلی مشاور فناوری اطلاعات و ارتباطات استاندار خوزستان، گفت: در خوزستان ظرفیت‌های بسیاری در این حوزه خصوصاً در میان جوانان وجود دارد؛ به عنوان فردی که با مجموعه‌های نوپا چندی است در ارتباط هستم به این نتیجه رسیده‌ام که استعدادهای بسیاری در بخش ارتباطات و فناوری در استان وجود دارد.

وی افزود: ما نیز رسالتی بر دوش داریم و باید از جوانان حمایت کنیم تا این پتانسیل‌ها به شکوفایی برسد؛باید از پارک علم و فناوری، مرکز رشد و شعبات شهرستان‌ها به عنوان نهادهای پیشرو تقدیر کرد هرچند تمامی این تلاش‌ها جوابگوی این میزان استعداد نیست.

افشانی معاون پارک علم و فناوری استان خوزستان نیز با اشاره به اینکه آمادگی داریم که در سال‌های آینده نیز میزبان این ماراتن باشیم، گفت: پارک علم و فناوری استان تمرکز ویژه‌ای در حوزه فناوری و اطلاعات داشته است.

وی در ادامه به ارائه توضیحاتی درباره امکانات و فعالیت‌های پارک علم و فناوری استان پرداخت و افزود: امسال نیز پرداختن به رشته آی تی جزو برنامه‌های مهم پارک است.

در ادامه این آیین 10 تیم پاپایا، آریاتیم، اسمارتیس، چیترا، atom ، dragon ،  overconfident ، diace ، baeakpont و arena به نیمه نهایی راه یافتند که داوران پس از شنیدن توضیحات از سوی این تیم‌ها درباره برنامه نوشته‌شده، تیم‌های dragon و اسمارتیس از اهواز و arena از همدان را به عنوان تیم‌های منتخب معرفی و شایسته دریافت تندیس این مسابقات دانستند.
گفتنی است این مسابقات به مدت دو روز در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد.