بازدید علمی استادان و دانشجویان دانشگاه های شهید چمران اهواز و مونتان لئوبن اتریش از حوزه های زمین شناسی

به میزبانی دانشکده علوم زمین برگزار شد؛

به میزبانی دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید چمران اهواز، اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه و استادان و دانشجویان دانشگاه مونتان لئوبن اتریش،  بازدید علمی مشترکی در حوزه زمین‌شناسی، برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این بازدید شش نفر از اعضای هیئت‌علمی و 13 نفر از دانشجویان منتخب کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشگاه لئوبن اتریش، میهمان دانشکده علوم زمین این دانشگاه بودند.

در این برنامه از دکل حفاری در حال عملیات، دستگاه شبیه‌ساز حفاری در مجموعه آموزشی شرکت ملی حفاری، چاه شماره یک مسجدسلیمان، معدن غیرفلزی الیگودرز، معدن آهن آهنگران ملایر بازدید میدانی به عمل آمد.

همچنین بازدیدهای ساختاری به منظور معرفی سازندها و پدیده‌های ساختمانی زاگرس توسط استادان گروه زمین‌شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز با همراهی دو نفر از اعضای مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و دانشگاه لرستان صورت پذیرفت که در انتهای این بازدید، پروفسور یوهان ریت رئیس دانشکده علوم زمین و ژئوفیزیک دانشگاه مونتان لئوبن بیان کرد: این بازدید بسیار فراتر از انتظار بوده و امیدوار هستیم بتوانیم این قبیل از همکاری‌های علمی در آینده نیز تداوم داشته باشد.

وی همچنین ضمن آمادگی خود را برای میزبانی اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز در دانشگاه لئوبن اتریش، اعلام کرد.