بازدید اعضای هیئت‌علمی دانشگاه از تأسیسات شرکت نفت فلات قاره ایران

اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز از تأسیسات دریایی و خشکی شرکت نفت فلات قاره ایران بازدید کردند .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این بازدید که با حضور دکتر ابراهیم حاجی دولو معاون پژوهش و فناوری، دکتر افشین قنبرزاده رئیس دفتر ارتباط با صنعت، دکتر علیرضا دنه دزفولی رئیس مرکز تحقیقات حفاری، دکتر نقره آبادی عضو هیئت‌علمی گروه مکانیک و دکتر یوسف تمثیلیان عضو هیئت‌علمی گروه مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی انجام‌شده، نشست مشترکی نیز با مدیران عملیاتی شرکت نفت فلات قاره ایران، برگزار گردید .

در این نشست گزارشی از دستاوردهای دانشگاه شهید چمران اهواز در زمینه صنایع بالادستی و پایین‌دستی نفت ازجمله طراحی و ساخت پمپ‌های ESP ، فناوری حفاری جت شعاعی، جت پمپ‌ها، پلیمرهای هوشمند و مقاوم برای کاربرد در شرایط سخت ازدیاد برداشت نفت و گل حفاری و نرم‌افزار شبیه‌ساز مخازن هیدروکربوری ارائه گردید و پیرامون فرصت‌های تحقیقاتی مشترک بحث و تبادل‌نظر شد .

همچنین در این سفر اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز از تأسیسات خشکی سکوی ایلام و کارگاه‌های مختلف بازدید کرده و مقرر شد که مشکلات طرح‌شده توسط تیم بازدیدکننده بررسی و با همکاری مشترک راه‌کارهای مناسب برای مرتفع کردن این مشکلات در قالب طرح‌های تحقیقاتی ارائه شود .