بازدید استاندار خوزستان از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری

در دومین روز هفته پژوهش و فناوری سید جعفر حجازی استاندار خوزستان پیش از ظهر امروز چهارشنبه 23 آذرماه با حضور در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری دانشگاه‌ها، صنایع  و دستگاه‌ های اجرایی از غرفه های این نمایشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این بازدید که دکتر مروتی رئیس دانشگاه،دکتر زراسوندی معاون پژوهش و فناوری، دکتر مختاری رئیس پارک علم و فناوری استان خوزستان و برخی دیگر از مدیران سازمان ها و دانشگاه ها حضور داشتند، استاندار خوزستان با حضور در همه غرفه های نمایشگاه از نزدیک در جریان فعالیت های تحقیقاتی آنها قرار گرفت.

استاندار خوزستان در پایان بازدید خود در جمع خبرنگاران ارزیابی خود از نمایشگاه را مثبت اعلام کرد و گفت: در کنار هم قرار گرفتن دانشگاه ها و صنعت و انجام کارهای مشترک به خودباوری جوانان ما کمک می کند.

دکتر حجازی حضور پژوهشگران صنایع در غرفه ها و ارائه توضیحاتی به بازدید کنندگان را موجب افتخار دانست و افزود: این وجه مثبت، موجب اعتمادسازی هر چه بیشتر به فرزندان این مرز و بوم خواهد شد.

وی ادامه داد: برپایی چنین نمایشگاهی در سطح علمی و تحقیقاتی بالا و ارائه فناوری های تجاری شده نشان می دهد سرمایه گذاری ها در بخش پژوهش به خوبی جواب داده و دانشگاه ها به این نتیجه رسیدند که می توانند در همه جهات مورد نیاز استان پژوهش کنند و به آنها توجه می شود.

استاندار خوزستان تاکید کرد: پژوهشگران جوان ما نشان داده اند هر جا چالش و تحریمی از سوی غرب علیه ایران اسلامی اعمال شده، آن را به فرصت تبدیل کردند و موانع پیش روی را برداشته اند.