آیین معارفه و تکریم رئیس دانشکده علوم زمین برگزار شد

شناسه : 1824244

آیین معارفه و تکریم رئیس دانشکده علوم زمین برگزار شد

آیین معارفه و تکریم رئیس دانشکده علوم زمین با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر خواجه در ابتدای این آیین که امروز چهارشنبه 18 مهرماه در دانشکده علوم زمین برگزار شد، بیان کرد: از تلاش‌های دکتر علی زاده در زمان تصدی سمت ریاست دانشکده تقدیر می‌نماییم که توانستند به خوبی این دانشکده را اداره نمایند و امیدواریم در ادامه راه دکتر کلانتری نیز موجبات پیشرفت هرچه بیشتر این دانشکده را فراهم نمایند.

وی افزود: باید تلاش می‌کنیم به وظیفه اصلی خود در بخش آموزش و پژوهش به خوبی عمل نمایم و از هیچ‌گونه اقدامی نیز برای ارتقاء جایگاه دانشگاه شهید چمران اهواز فروگذاری نخواهیم کرد.

رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، ادامه داد: خوشبختانه دانشکده علوم زمین جزو دانشکده‌هایی است که دانشجویان آن در مقاطع ارشد و دکتری به راحتی جذب کارشده‌اند و این مسئله نشان‌دهنده جایگاه علمی این دانشکده است.

خواجه تصریح کرد: همچنین در بخش ارتباط با صنعت نیز دانشکده علوم زمین به خوبی عمل کرده و از رئیس جدید دانشکده نیز می‌خواهیم تلاش خود را برای توسعه هرچه بیشتر این ارتباط به‌کارگیرد.

در ادامه دکتر علیزاده رئیس پیشین دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: تلاش کرده‌ایم در این دانشکده تقاضا محور باشیم و ارتباط خوبی را با بخش صنعت برقرار کنیم.

دکتر کلانتر رئیس جدید دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید چمران اهواز نیز بیان کرد: دانشکده علوم زمین جزو دانشکده‌های قدیمی و فعال دانشگاه است و استادان و شاگردانی ممتازی در این دانشکده فعالیت داشته‌اند.

وی افزود: دانشکده علوم زمین جزو دانشکده‌های شناخته‌شده در کشور است و دانشجویان آن به خوی جذب بازار کار می‌شوند.

گفتنی است در این آیین که با حضور اعضای هیئت‌علمی و کارکنان دانشکده علوم زمین برگزار شد، با اهدای لوح تقدیر از تلاش‌های دکتر علیزاده در زمان تصدی سمت ریاست دانشکده تقدیر شد و حکم دکتر کلانتری نیز اهدا گردید.