آیین معارفه مدیر امور اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

آیین معارفه دکتر آسیه مهدی پور مدیر امور اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز صبح امروز سه‌شنبه 12 تیرماه با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی، مدیر امور فرهنگی و کارکنان معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این مراسم دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اظهار کرد: در حوزه فرهنگ و جامعه، با آسیب‌های مختلفی مواجه هستیم که این آسیب‌ها با شرایط مدیریت کشور مرتبط است؛ بنابراین برای به حداقل رساندن این آسیب‌ها، در حوزه مدیریت‌های اجتماعی باید تلاش صورت گیرد تا درنتیجه دانشجو بتواند به وظیفه اصلی خود یعنی تحصیل علم، با کمترین تنش و آسیب بپردازد.

هوشمند ارتباط مدیریت اجتماعی دانشگاه با نهادهای اجتماعی سطح استان مانند استانداری، فرمانداری، سمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد را موجب ارتقای سطح فعالیت‌ها و نتیجه‌بخشی بهتر آن‌ها دانست.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز، از زحمات و اقدامات دکتر یداله زرگر مدیر پیشین امور اجتماعی دانشگاه در خصوص ارتباط شایسته با نهادهای اجتماعی و مردم‌نهاد تقدیر کرد و گفت: ایشان در شش ماه گذشته با تشکیل اتاق‌های فکر، حرکت‌های ارزشمندی را در این راستا آغاز کردند که امیدواریم خانم دکتر مهدی پور این مسیر را ادامه و توسعه دهند و از تمام توان ایشان در جهت توسعه اجتماعی دانشگاه بهره ببریم.

هوشمند همچنین ارائه دو طرح موفق پژوهشی را از دیگر خدمات ارزنده دکتر زرگر در طول دوره مدیریت وی برشمرد و اظهار کرد: این طرح‌ها طی دو سال مدیریت ایشان در حوزه امور اجتماعی دانشگاه ارائه شد و حاوی اطلاعات مستند و تحلیل دقیق و تازه‌ای از شرایط فرهنگی و اجتماعی دانشجویان است.

در ادامه این نشست، دکتر آسیه مهدی پور مدیر امور اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز ضمن اظهار خرسندی از توفیق خدمت گذاری در عرصه فرهنگی و اجتماعی، بیان کرد: در وظایفی که به مدیر امور اجتماعی محول شده، در بخش‌های کانون‌های اجتماعی، تشکل‌های اسلامی و اتاق‌های فکر فرهنگی و اجتماعی تلاش خواهیم کرد تفکر اسلامی، هویت ملی و دفاع مقدس، تفکر انتقادی و امیدآفرینی در رأس اهداف باشد.

وی بابیان اینکه دانشگاه، موتور اصلی حرکت هر جامعه‌ای است، اظهار داشت: امیدآفرینی و ایجاد نگاه نو برای دانشجو، باید در دانشگاه گسترش یابد.

مهدی‌پور ادامه داد: در بخش کانون‌های اجتماعی، تلاش می‌کنیم ضمن ادامه مسیر قبلی فعالیت کانون‌ها، دو کانون "رسانه" و "کارآفرینی" را به مجموعه بیفزاییم.

مدیر امور اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز خاطرنشان کرد: در حوزه کار با محور تفکر انتقادی، باید سعی شود مشارکت دانشجویان و گرایش آن‌ها به کتاب و کتاب‌خوانی بیشتر شود و با معرفی آثار پرتیراژ جهانی و پرمخاطب و برگزاری مسابقه کتاب‌خوانی، مشارکت جمعی آنان توسعه یابد.

مهدی پور تصریح کرد: اتاق‌های فکر، چه در سطح دانشگاه و چه در سطح استان می‌بایست تشکیل شود و خروجی آن به طرح‌های پژوهشی و نهایتاً راهکارهای عملی و ثمربخش منجر شود.

وی در پایان، گفت: امیدوارم با یاری پروردگار، مسئولان دانشگاه، همکاران این مجموعه و خصوصاً دانشجویان بتوانیم در عمل، برای پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گام برداریم.

گفتنی است دکتر آسیه مهدی پور عضو هیئت‌علمی گروه علوم سیاسی دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی است که در حکمی از سوی دکتر غلامحسین خواجه، رییس دانشگاه شهید چمران اهواز به مدت یک سال به سمت مدیر امور اجتماعی دانشگاه منصوب‌شده است.