آیین تقدیر از رئیس پیشین و معرفی رئیس جدید کتابخانه دانشگاه برگزار شد

شناسه : 3450415

آیین تقدیر از رئیس پیشین و معرفی رئیس جدید کتابخانه دانشگاه برگزار شد

در نشستی با حضور دکتر علی حقیقی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز، آیین تقدیر از رئیس پیشین و معرفی رئیس جدید کتابخانه، مرکز اطلاع‌رسانی و اسناد دانشگاه، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر حقیقی به بیان مسائل و مشکلات مربوط به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه پرداخت و از زحمات دکتر خادمی زاده رئیس پیشین کتابخانه تقدیر و برای دکتر نامداری رئیس جدید کتابخانه آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه جلسه دکتر خادمی زاده رئیس پیشین کتابخانه، مرکز اطلاع‌رسانی و اسناد دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در زمان تصدی این سمت از تمامی کارکنان کتابخانه دانشگاه تقدیر کرد.

در پایان این آیین نیز با اهدای لوحی از سوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه از تلاش‌های دکتر خادمی زاده تجلیل شد و حکم انتصاب دکتر نامداری به‌عنوان رئیس جدید کتابخانه، مرکز اطلاع‌رسانی و اسناد دانشگاه، اهدا گردید.

رای شما
میانگین (0 آرا)
The average rating is 0.0 stars out of 5.