آیین اختتامیه هفته مدیریت سبز در دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد

با حضور مسئولان، اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز، آیین اختتامیه هفته مدیریت سبز امروز 16 اسفندماه در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده علوم، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این آیین دکتر حمیدرضا غفوری مدیر طرح و برنامه دانشگاه اظهار کرد: از دو سال قبل مسئله برگزاری این برنامه جزو آیین‌نامه‌های وزارت عتف بود زیرا دانشگاه‌ها جزو پیشران‌های جامعه در حوزه حفظ محیط‌زیست و حفاظت از منابع طبیعی هستند.

وی افزود: در این راستا پیشنهاد برگزاری هفته مدیریت سبز از سوی دانشگاه شهید چمران اهواز ارائه شد و امسال توانستیم برای نخستین بار با برگزاری برنامه‌های متنوع این هفته را در دانشگاه برگزار نماییم که خوشبختانه انعکاس خبری آن در سطح کشور بسیار خوب بوده است.

معاون طرح و برنامه دانشگاه شهید چمران اهواز با تقدیر از دست‌اندرکاران برگزاری این هفته در دانشگاه، اظهار کرد: همچنین باید از اداره کل محیط‌زیست استان خوزستان، شهرداری اهواز ، پارک علم و فناوری و انجمن های علمی دانشگاه که همکاری های بسیاری را در این زمینه داشتند، تقدیر کرد.

غفوری اظهار امیدواری کرد هفته مدیریت سبز در سال‌های آینده هرچه پویاتر در دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار شود.

اهدای جوایز و لوح تقدیر به بهترین پوستر محیط‌زیستی، بهترین پیام کوتاه محیط‌زیستی، بهترین طرح لوگو هفته مدیریت سبز و بهترین غرفه نمایشگاه هفته مدیریت سبز برنامه‌های پایانی این آیین اختتامیه بود.

همچنین به قید قرعه سه دستگاه دوچرخه به کسانی که در روز هوای پاک با دوچرخه وارد دانشگاه شدند، اهدا شد.

هفته مدیریت سبز در دانشگاه شهید چمران اهواز از 12 تا 16 اسفندماه در این دانشگاه همراه با برنامه‌هایی ازجمله کاشت نهال، برگزاری کارگاه‌های تخصصی، برپایی نمایشگاه، روز دانشگاه بدون خودرو و... برگزار شد.