ایده‌ها و طرح‌های کاهش مصرف حامل‌های انرژی در تابستان امسال بررسی شد

در نشست مدیریت بحران دانشگاه ­های منطقه ده کشور؛

ایده‌ها و طرح‌های کاهش مصرف حامل‌های انرژی در تابستان امسال بررسی شد

در نشست مدیریت بحران دانشگاه‌های منطقه ده کشور به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز که در دفتر  مدیریت دانشجویی دانشگاه برگزار گردید، ایده‌ها و طرح‌های کاهش مصرف حامل‌های انرژی در تابستان امسال بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر بابک محمدیان، مدیر امور دانشجویی این دانشگاه درباره صرفه‌جویی و بهینه‌سازی مصرف حامل‌های انرژی گفت: دانشگاه‌ها به عنوان مراکز پرجمعیت باید در مصرف انرژی آب و برق صرفه‌جویی نموده و مصرف خود را به حداقل برسانند.

دکتر مجتبی مروج معاون آموزشی و دانشجویی دانشگاه پیام نور استان خوزستان نیز در خصوص چگونگی راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی و برآورد هزینه­ها به‌طور نسبی مطالبی را ارائه کرد.

همچنین دکتر سعید ضیائی نژاد معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیا بهبهان از تشکیل تیم کارشناسی از دانشگاه‌های منطقه ده در خصوص روش صحیح بهینه‌سازی و راه‌کارهای اساسی خبر داد و گفت: به نظر می‌رسد تشکیل این کارگروه باید از طریق افراد خبره اعم از اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان برجسته  تشکیل گردد و دانشگاه‌ها نیز از طرف صندوق رفاه دانشجویان حمایت شوند.

دکتر حسین توسلی، مدیر دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی استان خوزستان در خصوص بهینه‌سازی مصرف حامل‌های انرژی از حرکت به سوی استفاده از دستگاه تهویه فاضلاب خبر داد و گفت: این دستگاه آب خروجی فاضلاب­های خوابگاه را تصفیه نموده و طی چند مرحله پاک‌سازی این آب برای استفاده کشاورزی آماده می‌شود.

در ادامه نیز مدیران حاضر در این نشست با توجه به بحران کمبود آب و برق و دیگر حامل‌های انرژی در کشور هر یک ایده‌ها و طرح‌هایی را اعم از راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی، برگزاری کلاس‌های نیمه‌حضوری و الکترونیک برای دروسی که امکان حضور دانشجو و استاد به‌طور فیزیکی الزامی نباشد، فشرده‌سازی زمان کلاس‌ها، برگزاری کلاس­های توجیهی و فرهنگ‌سازی برای دانشجویان در خصوص بهینه‌سازی مصرف و ... عنوان کردند.

مصطفی شری زاده، مدیرکل فرهنگی و فوق‌برنامه دانشگاه صنعت نفت آبادان ، سید ابراهیم طباطبایی مدیر دانشجویی دانشگاه صنعتی خاتم‌الانبیا بهبهان، محمدامین صالحی نژاد معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، هادی کریمی نیک  نماینده معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی جندی‌شاپور دزفول، یزدان بخش مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه علوم و فنون کشاورزی خرمشهر، حسین مکارم مدیر امور دانشجویی موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، معین محجوب  سرپرست اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان و منصور بیگدلی معاون آموزشی دانشکده فنی و حرفه‌ای پسران اهواز نیز در این نشست حضور داشتند.