اهمیت کتاب و کتابداری بر کسی پوشیده نیست

معاون پژوهشی دانشگاه تاکید کرد؛

اهمیت کتاب و کتابداری بر کسی پوشیده نیست

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: اهمیت کتاب و کتابداری بر کسی پوشیده نیست و کتاب در اصل عامل تمدن بشری است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر ابراهیم حاجی دولو در آیین رونمایی از کتاب اعضای هیات علمی دانشگاه که امروز جمعه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در محل مصلای بزرگ تهران برگزار شد، اظهار کرد: نمایشگاه بین المللی کتاب بزرگترین رویداد فرهنگی در خاورمیانه است.
وی بیان کرد: خوشبختانه دانشگاه شهید چمران اهواز در سه سال اخیر حضوری فعال در نمایشگاه های بین المللی کتاب داشته است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه شهید چمران اهواز بیان کرد: امسال با برنامه ریزی های انجام شده توانستیم حضوری موثر در این دوره از نمایشگاه داشته باشیم.
حاجی دولو، تصریح کرد: هر ساله آیین رونمایی از کتاب استادان دانشگاه در کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه برگزار می شود اما بدون شک رونمایی این کتاب ها در نمایشگاه بین‌المللی از اهمیت بیشتری برخوردار است.
وی ادامه داد: کتاب هم به لحاظ ظاهری و هم به لحاظ معنوی اهمیت بسیاری دارد و امیدواریم در دانشگاه بتوانیم در هر دو حوزه فعال باشیم.
با حضور هیات رییسه دانشگاه شهید چمران اهواز کتاب مبانی تفسیر قرآن و کتاب مقدس تالیف دکتر مینا شمخی با موضوع  تاویل- هرمنویک- مطالعات تطبیقی، کتاب مدل سازی کیفیت آب برای رودخانه ها و نهر ها ترجمه دکتر محمود شفاعی بجستان و کتاب زغال زیستی و کاربرد آن در  خاک تالیف دکتر عبدالامیر معزی درباره بیوجار- خاک- باردهی- انرژی زیست توده- بهسازی، رونمایی گردید.
این کتاب ها سال قبل در اداره انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز منتشر شده است.
سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 12 تا 22 اردیبهشت 1397 در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برپا است و علاقه مندان می توانند از غرفه دانشگاه شهید چمران اهواز واقع در   بخش دانشگاهی، سالن  7 دانشگاهی، غرفه ۱۹۲ بازدید نمایند.