اهدا بسته‌های عیدانه توسط دانشکده‌ی مهندسی علوم آب به خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی

به مناسبت عید سعید فطر انجام شد؛

به مناسبت فرارسیدن عید سعید فطر بسته‌های عیدانه توسط دانشکده‌ی مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز به خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این اقلام که از سوی اعضای هیئت‌علمی و کارکنان این دانشکده تأمین شد با همکاری مرکز مددکاران نوید زندگی به خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی در مناطق حاشیه‌نشین اهواز اهدا گردید .

این برنامه برای ششمین سال پی‌درپی است که در ماه مبارک رمضان و در آستانه عید سعید فطر توسط دانشکده مهندسی علوم آب، انجام می‌شود.