انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه و اکتشافات شرکت ملی نفت ایران

با حضور دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و سید صالح هندی مدیر اکتشافات شرکت ملی نفت ایران، تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این تفهم نامه به منظور توسعه زمینه‌های همکاری علمی، آموزشی و پژوهشی و برای رفع نیازهای صنعت نفت کشور خصوصاً در حوزه اکتشاف منابع نفت و گاز، منعقد گردید.

ازجمله محورهای همکاری در این تفاهم‌نامه می‌توان به تعریف اجرای پروژه‌های صنعتی-پژوهشی مورد نیازد، حمایت از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی با موضوعات مرتبط با نیازهای مدیریت، همکاری در برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی تخصصی کوتاه مدت موردنیاز مدیران و کارشناسان شاغل در مدیریت، همکاری در برگزاری همایش‌های ملی و بین‌المللی و نمایشگاه‌های تخصصی مشترک و بهره‌گیری متقابل از امکانات آموزش، پژوهشی و منابع علمی دیگر اشاره کرد.

گفتنی است این تفاهم‌نامه همکاری برای مدت پنج سال منعقدشده است.